lauantai 3. tammikuuta 2015

Multivitamin Power Serum kiinteyttää ihoa tuntuvasti

Multivitamin Power Serum (110€) tehotippa sai heti markkinoille tultuaan kehuja enemmän, kuin mikään muu Dermalogican tuote. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä sen vaikutuksiin. Dermalogicallahan oli aikaisemmin multivitamiinikapselit, mutta niiden pakkaus yksittäisiin kapseleihin oli epäkäytännöllistä ja ainetta meni paljon hukkaa. Nämä kapselin oli kuitenkin joka talvi eniten ostettu tehotippa. Nyt tämä Multivitamin Power Serum on parannettu versio noista kapseleista.

Nyt olen ihan henkilökohtaisesti kokenut miten tehokas tuote Multivitamin Power Serum on. Näin talvella ihoni on vuosi vuodelta kuivempi ja se tekee ihosta löysän ja veltostuneen tunteen. Minun pitäisi ihan välttämättä saada Nanolift hoito 4-5 viikon välein, että iho pysyisi hyvässä kunnossa ja meikki levittyisi kauniisti. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja niinpä olen taas luopunut omasta hoitoajastani. Joulukuu on meillä sen verran kiireinen, että annoimme itsellemme tarkoitetut hoitoajat asiakkaille. Edellisen kerran teimme Marin kanssa hoidot toisillemme lokakuun lopussa. Jo joulukuun alussa harmittelin miten ikävältä ihoni tuntui ja näytti. Koin, että vanhenin ihan silmissä. Olin myös kotihoidossa vähän huolimaton enkä muistanut tuoda hoitolasta kotiin mitään tehotippaa. Olin varmaan pari viikkoa Super Rich Repairin varassa ja minun iholle se ei ollut riittävä yksinään. Yleensä Super Rich Repair riittää iholle yksinäänkin, mutta minun ihostani puuttuu oma talineritys jo kokonaan.

Sitten otin käyttöön itsenäisyyspäivän tienoilla Multivitamin Power Serumin ja käytin sitä yöksi ja päiväksi ja myös silmien ympärille. Jo reilun viikon päästä ihon napakkuus alkoi palautua ja velttouden tunne hävisi. Olin ihan hämmästynyt miten selvä kiinteyttävä vaikutus tehotipalla oli. Multivitamin Power Serum sisältää Dermalogican patentoiman retinoliyhdisteen, mikä nimenomaan vaikuttaa kimmosäikeisiin. Tuo retinoliyhdiste on lievästi kuoriva vaikutukseltaan, mutta se ei jääkkään ihon pintaan, vaan imeytyy syvemmälle kollageeni-elastiini-ja retikuliinisäikeiden solukerrokseen. Siellä retinoliyhdiste vahvistaa kimmosäikeitä ja parantaa niiden joustavuutta. Nämä kimmosäikeet ovat, kuin kuminauhoja, jotka löystyvät, ohentuvat ja katkeilevat iän myötä. Se tuntuu ja näkyy ihon veltostumisena ja iho ei tunnu kiinteältä, myös turvotusta alkaa kerääntyä kimmosäikeiden ympärille ja se vielä tuo lisää löysyyttä ihoon.

Multivitamin Power Serum vaikutus oli paljon tehokkaampi, kuin osasin odottaa. Olen aikaisemmin käyttänyt sitä kesällä, kun ihoni on muutenkin hyvässä kunnossa. Ihan ihmettelen miten kiinteältä ja tiiviiltä ihoni alkoi tuntua. Nyt ymmärrän hyvin miksi asiakkaat tuotetta kehuu niin paljon. Multivitamin Power Serumia kannattaa kaikkien yli 35-vuotiaiden kokeilla. 

9 kommenttia:

  1. Anonyymi12:30

    Minähän jo kerroin sinulle lokakuussa, että lähti kymmenenvuotta pois tuolla mv power serumilla :)

    Hellu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:40

    Edellisissä jutuissa oli kommentteja kopiotuotteista ja kerron omaa kokemustani Dermalogican kopioista.
    Ostin Puolasta Pharmacystä eli kempparin ja apteekin yhdistelmästä Dermological rasvoja. Pakkaukset oli aivan Dermalogican näköisiä harmaassa pakkauksessa hopeateksti. Tuotteet oli ilmeisesti tarkoitettu Itä-Euroopan myyntiin, kun tekstiä oli venäjäksi, unkariksi ja puolaksi. Ostin Super rich night caren ja Super rich day care rasvat ja olen niihin tosi tyytyväinen. Katsoin teidän verkkokaupasta, että tuo Super rich voide maksaa 127€. Nyt sain kaksi purkkia parillakympillä.
    Miksi kuluttaja ei voisi tehdä valintaa halvemman vaihtoehdon puoleen, koska miksi maksaa samasta rasvasta moninkertaista hintaa?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23:52

    Mitäs tää Dermological Dermalogicaan kuuluu? Et kai luullut ostavasi Dermalogican tuotteita jostain Puolan apteekista ja vielä 90% halvemmalla? Eihän Dermalogicalla ole mitään hopeatekstiä pakkauksissaan, vaan ne ovat yksinkertaisen tyylikkäät. Olet kyllä sekoittanut asioita pahasti.....

    VastaaPoista
  4. Sarianna00:36

    Ei kai kukaan tosissaan luule, että Dermalogicaa myydään jossain toisella nimellä ja pilkkahintaan. Järki hoi!

    Sarkku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi09:20

    Voi kamala.Et kai tosissasi luule ostavasi aitoa Dermalogicaa jostain sekatavarakaupasta. Eikä tuotenimikään täsmää. Edelleen järjen käyttö on sallittua. Kuka haluaa laittaa iholleen jotain epämääräisiä " rasvoja" kuten niitä nimitit.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi10:23

    "Miksi kuluttaja ei voisi tehdä valintaa halvemman vaihtoehdon puoleen, koska miksi maksaa samasta rasvasta moninkertaista hintaa?"

    Vastaukseni: Kuluttajahan voi vapaasti valita minkä tahansa halvan (piraatti)tuotteen, mutta kyse ei todellakaan ole "samasta rasvasta" niin kuin asian ilmaiset.

    Leena


    VastaaPoista
  7. Aika moni kuluttaja on ymmärtänyt nuo kosmetiikan kopiotuotteet näin, että joku tekee halvemmalla ihan samaa tuotetta. Näinhän se on lääkkeissä, kun patentti vanhenee voidaan kopioida lääke ja tehdä sitä halvemmalla, kun ei mene alkututkimuskuluja. Moni myös on päätellyt, että kaikki Dermaan viittaavat tuotemerkit on jotenkin samoja, kuin Dermalogica. Olen vuosien varrella kuullut kymmeniä tarinoita, kun asiakas on omasta mielestään ostanut Dermalogicaa mitä ihmeellisimmistä paikoista.

    Sana derma tarkoittaa ihoa ja siksi se esiintyy monen ihonhoitotuotesarjan nimessä. Jokainen nimi on oma brändinsä ja se kirjoitetaan aina täsmälleen samoin ja samannäköisesti eli logo on aina täysin sama. Aivan, kuin esimerkiksi automerkki Ford, jos nimi on Fordia niin kaikki tietää ettei kyse ole samasta autosta.
    Kopioitu kosmetiikka ei koskaan ole käyttökelpoista. Kukaan ei edes yritä tehdä voiteesta samanlaista, kuin aito. Pakkaus kopioidaan ja sillä harhautetaan ihminen ostamaan, vaikka pelkkää vettä pullossa. Tuotetta ei saa käyttää, vaikka se voiteelta näyttäisikin, koska ne ei ole tarkoitettu iholle.

    Tällä Puolasta ostetulla tuotemerkillä ei ole mitään tekemistä Dermalogican kanssa eikä siinä ole kyse kopiokosmetiikasta. Monella sarjalla on aivan samannimisiä tuotteita, mutta niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Hyvä, kuitenkin että koet voiteet itsellesi sopiviksi. Hinta kuitenkin kertoo, että niiden raaka-ainepitoisuus on hyvin vähäinen ja kyse on lähes pelkästä mineraalirasvasta. Oletettavasti kyseinen sarja on tarkoitettu Itä-Euroopan maihin, koska en ole siitä ennen kuullut. Valitettavasti Itä-Euroopassa valmistettu kosmetiikka ei vastaa eurooppalaista, tai amerikkalaista tasoa. Heillä on myös vielä hyvin vähäinen kontrolli kosmetiikkaa kohtaan ja ne voivat sisältää raaka-aineita, jotka ovat ajat sitten Euroopassa kielletty.

    Inkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Puola ja Unkari ovat EU-maita jolloin EU:n tiukka kosmetiikkalainsäädäntö koskee myös näissä maissa myynnissä olevia kosmeettisia tuotteita. Se, kuinka tehokkaita nämä sarjat ovat on sitten asia erikseen.

      Ja ihan niinkuin Leena tuossa ylempänä kommentoi, päättää jokainen kuluttaja itse mihin rahansa laittaa. Välillä ihmettelen eivätkö kuluttajat todellakaan ymmärrä, että tehokkaat ja laadukkaat raaka-aineet ovat ne jotka siinä kosmetiikassa maksaa. Esimerkkinä öljyt joita on monessa voiteessa ja seerumissa. Kuinkakohan monta kiloa/tonnia pähkinäytimiä tarvitaan yhtä arganöljylitraa kohti? Puhumattakaan esim. viinirypäleen siemenistä tai ruusunmarjoista. Synteettiset tehoaineet eivät myöskään yleisesti ottaen ole mitään edullisia.

      Poista
  8. Tätä itsekin ajattelin, että EU:n lainsäädäntö koskee kaikkia Euroopan yhteisön maita. Eri asia on sitten, miten hyvin omassa maassa myydyissä tuotteissa lakeja noudatetaan. Toisaalta EU:n kosmetiikkalainsäädäntö ei ole ollenkaan niin tiukka, kuin USA:ssa esimerkiksi aurinkosuojatuotteissa EU ei juurikaan kontroloi suojakertoimien todellisuutta.
    Hyvät raaka-aineet maksavat todella paljon ja ne nostavat hyvälaatuisen kosmetiikan hintaa. Dermalogicalla yhden tuotteen kehittämiseen menee 2-5 vuotta, joten sekin aika pitää jollain maksaa. Toisaalta Puolan ja muun Itä-Euroopan elintaso on alhainen ja siksi on parempi tuottaa siihen ostovoimaan sopivia aineita.

    Inkeri

    VastaaPoista