maanantai 14. marraskuuta 2016

Tähtitarjoustuotteilla teet upean meikin arkeen ja juhlaan!

TÄHTITARJOUKSENA on neljä tuotetta joilla uudistat meikkivärisi talveen sopiviksi ja saat kestävän meikin arkeen ja juhlaan. SKIN PERFECT PRIMER sk 30 NYT 58€ (77€) meikinpohjustusaine HYDRABLUR PRIMER NYT 58€ (77€) meikinpohjustusaine YOUNGBLOOD MINERAL EYESHADOW QUADS 49€ (71€) sävy starlet neljän luomivärin paletti, YOUNGBLOOD PRECIOUS METAL LIQUID LINER 32€ (45€) sävy sterling hopean värinen silmien rajausneste. Ostaessasi yhden tuotteen saat kaupan päälle sifonkipussukan, jossa on matkakoot tehokkaasta meikinpoistomenetelmästä. Siinä on Precleanse alkupuhdistusaine, Skin Resurfacing Cleanser kuoriva puhdistusmaito ja Multi-Active Toner hoitosuihke. Arvo 38€. Kahden tuotteen ostaja saa vielä lisäksi Hydrating Cream vartalovoiteen, jonka arvo 21€.

Tämä on loistava tilaisuus panostaa meikkiin ja muuttaa meikkisävyt talveen, tai juhlaan sopiviksi. Skin Perfect Primer sk 30 onkin jo kaikkien tuttu meikinpohjustustuote jota ilman ei enää pärjää. Siinä on kevyt valoa taittava mineraalipigmentti, joka neutralisoi kalpeutta ja tekee ryppyisestäkin ihosta heleän ja sileän. Hydrablur Primer on Dermalogican uusin meikinpohjustusaine, josta on myös tullut asiakkaiden supersuosikki. Tuotteet voi käyttää päällekäin, niin kuin itse teen ja ihosta tulee sileä ja tasainen. Hydrablur Primer on huokosia supistava ja pitää ihon mattapintaisena koko päivän. Se sopii hyvin rasvoittuvalle iholle ja niille joilla on ongelmia ihon kiiltävyyden kanssa. 

Neljän luomivärin starlet paletissa on värit tyylikkääseen talviseen päivämeikkiin ja tummaan juhlameikkiin joka toimii läpi vuoden. Paletissa on luunvalkoinen opaalihohdetta sisältävä sävy, vaalea hopean harmaa, tumma mattamainen harmaa ja mustan harmaa luomiväri. Niillä on helppo tehdä meikki, kun pohjustaa koko luomen liikkuvan osan luunvalkoisella ja levittää tumman harmaata ulkonurkkaan ja hiukan myös alaripsien alle ulkonurkkaan. Ne sopivat hyvin päivämeikkiin ja tumman harmaata kannattaa laittaa kunnolla eikä pikkusipaisua. Varsinkin yli viisikymppinen kaipaa selkeää silmämeikkiä eikä vaatimattomia sipaisuja. Juhlameikkiin sopii pohjustusluomiväriksi hopean harmaa ja ulkonurkkaan mustan harmaa. Tuosta mustan harmaasta saa myös kastelemalla upean silmänrajauksen. Silmänrajaussivellintä kostutetaan hieman ja sillä vedetään kapea rajaus ripsien juureen. 

Tarjouksena on myös hopeinen nestemäinen rajaus ja se vasta upea on ja kruunaa koko meikin. Se on helppo levittää nestemäisyytensä ansiosta ja paikallaan se pysyy koko päivän. Selkeä hopea sopii kaiken ikäisille ja sekä päivämeikkiin, että juhlameikkiin. Olen itse käyttänyt tätä palettia ja rajausta pari viikkoa ja olen aivan hurmaantunut niihin. Niillä voi myös iäkkäämpi nainen tehdä persoonallisen ja tyylikkään silmämeikin. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:27

    Tarvitsisin suosituksia, kun rahat on (lomautus) tiukalla. Voisitko kirjoittaa rahan pihistelijälle tuotesuosituksia?

    Ihoni on normaali, perusongelmaton +40v:n iho (jos katson suurentavalla peilillä, nenän päällä on isoja huokosia ja silmänalla on tummaa ihoa ja nauraessa ihan silmälulmissa on ryppyviikset). Ihoni on valkoinen, hiukset punertavan valkoiset ja ripset ja kulmat ööh valkoiset, ripsiä kestovärjään -jos on rahaa, nyt näkyy "juurikasvu", no ripsiväri ja rajaus korjaa tilannetta (mies lupasi yrittää laittaa kestovärin ripsiini).
    Meikkivoidetta en tarvitse, silmäympäristön tummentumaa peitän meikkivoiteella.

    Pesen seillä teiltä ostetulla öljyllä ja specialcleanilla. Shampoon vaihdoin marketin Linna-merkkiin. Kosteusvoide on nyt ollut markettivoide Madaran Pihlaja (kaapista valitsin rasvaisen, kun ulkoilen paljon koiran kanssa ympäri vuoden, toisaalta en tykkää josyhtään jää klähmää, joka kerää pölyä tms. ihoon, niin pitää imeytyä nopeasti).
    Lehtitilauksen kaupanpäällisenä kaveri sai sen jauhomaisenkuorinnan (antoi mulle) ja teiltä ostettua on jäljellä vielä puolipurkkia.

    Äitilupasi joululahjaksi ostaa jotain. Mikä hoitotuoteolisi sun suosittelu (rahattomalle)?

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä kysymyksestäsi. Kyllä miehesi pystyy varmaankin laittamaan kestävärin, kun neuvot, että sen pitää tulla aivan ripsirajaan saakka ja luomeen kiinni. Huonoin juttu on, jos ripsien tyveen jää valkoinen raita. Iho kannattaa suojata hyvin vaseliinilla ja jos väriä menee iholle se ei siinä päivää kauemmin vaivaa. Taitamattomampi värjääjä saa varmaan aikaan silmien kirvelyä, mutta siihen auttaa keittosuolaliuos mitä saa apteeksista alle eurolla. Harjoitus tekee siinäkin hommassa mestarin.
    Seuraavaksi sinun kannattaa ostaa hoitovoide Intensive Moisture Balance (100ml 85€, 50 ml 59€) ja sitä voit käyttää yöksi ja päiväksi. Se imeytyy hyvin ja sisältää runsaasti hoitavia aineita jotka hidastavat kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Kannattaa ostaa tuo isompi tuubi joka on tuplakoko. Hintaero on 26€ ja se riittää noin 8-12 viikkoa riippuen ihon kuivuudesta. Muista laittaa sitä myös kaulalle. Sinulla on ihan hyvät tuotteet käytössä ja tuo Precleanse auttaa paljon varsinkin näin talvella. Kaikkien kannattaa huomioida, että käyttämällä Precleansea alkupuhdistukseen hoitovoiteiden tarve vähenee, kun jo puhdistusvaihe hoitaa kuivaa ihoa. Tuolla jauhekuorinnalla Daily Microfoliantilla (72€) pystyy lisäämään hoitovoiteiden vaikutuksia huomattavasti, koska se poistaa kuolleen solukon ja voiteet pääsee kunnolla imeytymään.
    Kannattaa seurata meidän Tähtitarjouksia, koska niissä on iso alennus ja käyttökelpoiset kaupanpäälliset. Kenelle ei vielä tule sähköpostimainosta Tähtitarjouksista sen voi tilata meidän nettisivuilta. Seuraa myös meidän tapahtumapäiviä. Pimeän Kaupan illoissa ja joulun Avoimien Ovien tapahtumassa on hyviä tarjouksia. Tänä vuonna joulun Avoimet Ovet on la 10.12. Tervetuloa.

    Inkeri

    VastaaPoista