maanantai 19. kesäkuuta 2017

Tähtitarjouksena Skin Smoothing Cream

Nyt juhannuksen ympärillä juhlimme Purkkiarmeijan komentaja blogia ja puoltamiljoonaa lukukertaa. Loppuviikosta julkaisemme arvonnan facebooksivuillamme ja voitot ovat upeita. Juhlan kunniaksi TÄHTITARJOUS on kaikille sopiva.

SKIN SMOOTHING CREAM 100 ml NYT 69€ (87€) ja saat kaupanpäälle POWER CLEANSE DUON joka sisältää matkakoot Precleanse alkupuhdistusöljystä ja Daily Microfoliant kuorinta-aineesta. Arvo 40€

Skin Smoothing Cream sopii kaikille

Dermalogican suosituin tuote kesällä on Skin Smoothing Cream ja näin se on koko Euroopassa. Tämä hoitovoide sopii kesällä kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja sitä kannattaa ostaa nyt useampi tuubi. Skin Smoothing Cream on tehokas kosteuttaja, mutta ei sisällä rasva-aineita vaan hoitovaikutusta lisää vitamiinit. Se on erinomainen meikinalusvoide, koska helteelläkään kiiltoa ei iholle synny. Myös nuoret kuiva-ja normaali-ihoiset voivat käyttää Skin Smoothing Creamia yöksi ja päiväksi. Pintakuivalla sekaiholla se on oiva yövoide. Ikääntyvällä iholle vahvistavaa ja kiinteyttävää vaikutusta voi lisätä hoitovoiteen alle laitettavilla tehotipoilla. Skin Smoothing Creamia helpompaa kesähoitoa ei olekaan, koska voide sopii yö-ja päiväkäyttöön ja myös meikin alle. 

Kuorinta parantaa voiteiden imeytyvyyttä

Tehokas ihon puhdistaminen pitää muistaa myös kesällä ja siihen hyvät tuotteet löytyy lahjaksi tulevasta Power Cleanse Duosta. Precleanse on tärkeä alkupuhdistus myös kesällä, koska se sulattaa kaiken rasvapohjaisen lian iholta. Hikoilun myötä ihotalia nousee pintaan ja iho on rasvoittuvampi kuin talvella. Tätä ihon rasvoittumista vähentää Precleansen käyttö alkupuhdistuksessa. Daily Microfoliant kuorinta taas poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnasta ja estää huokosten tukkiintumisen. Skin Smoothing Cream ja muut hoitotuotteet pääsevät myös kuorinnan jälkeen kunnolla imeytymään ja niiden hyöty maksimoituu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti