keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kestopigmentoinnin on tarkoitus kaunistaa

Näen työssäni paljon pigmentoituja kulmakarvoja, silmän rajauksia ja huulien rajauksia. Kaikista yleisin on kulmien pigmentointi ja se näköjään vaan yleistyy tuon uuden microblanding menetelmän vuoksi. Voin suoraan sanoa, että ehkä pari kulmien pigmentointia sadasta on onnistuneet ja kaunistaa kantajaansa.

Kulmakarvoja pitää hoitaa

Ilmeisesti yleisin ajatus kulmien pigmentoinnissa on halu päästä helpommalla meikkaamisessa. Aika usein asiakkaalla on väärin käsitys miltä pigmentointi itsellä näyttäisi. Monet unohtavat täysin mihin ne omat kulmakarvat joutuvat, kun pigmentointi on tehty. Järkyttävintä on, että aika usein näkee ihmisellä olevan tuplakulmakarvat. Ensin on omat epätasaisesti hapsottavat kulmakarvat ja niiden yläpuolella viivamainen pigmentointi joka pahimmassa tapauksessa on muuttunut siniseksi, tai vihreäksi. Silloin, kun pigmentointi on tehty on vielä suuremmalla syyllä muotoiltava omat kulmakarvat, tai poistettava ne kokonaan. Tumman pigmentoinnin päällä harmaat ja epätaiset karvat näkyy vielä enemmän kuin ilman pigmentointia. 

Hyvin tehdyt pigmentoinnit  harvinaisia

Aloin kirjoittamaan tästä asiasta, kun näin ensimmäistä kertaa eräällä venäläisellä asiakkaallani miten paljon hyvin tehdyt pigmentoinnit auttavat ulkonäköön. Hänellä oli tehty kulmakarvat, silmänrajaus ja huultenrajaus. Nämä kaikki oli niin hienosti tehty etten niitä huomannut heti hoidon alussa. Kulmien pigmentointi oli prikulleen samaa sävyä kuin kulmakarvatkin ja ne olivat värjätty tasaisen tumman ruskeiksi. Pigmentoinnilla oli kevyesti korjattu kulmakarvojen muotoa niin, että ne olivat täysin samanlaiset. Huultenrajausta ei näkynyt viivamaisena niin kuin tähän asti sen olen nähnyt. Huulten reunat oli kevyesti tummennettu huulten omalla sävyllä ja sillä oli myös muotoiltu huulet hiukan muhkeimmiksi ja symmetrisiksi. Silmien rajaus oli tehty voimakkaasti, mutta hyvin siististi ja symmetrisesti. Varsinkin tuo huultenrajaus oli erityisen hyvin tehty. Yleensä se on eri värinen viiva huulten ulkopuolella, kun sillä on yritetty suurentaa suuta. Sellainen ei kovin hyvältä näytä ilman huulipunaa ja harva on ottaessaan ymmärtänyt miten voimakkaasta viivasta on kyse. Tällä asiakkaalla näin miten pigmentoinneilla oli paranneltu ulkonäköä, mutta hän ei ollut lyönnyt laimin ulkonäkönsä muuta hoitamista. Venäläiset naiset ovat hyvin tarkkoja ulkonäöstään ja viitsivät tehdä sen eteen paljon. Yleensä naiset ottavat pigmentoinnit säästyäkseen itsensä hoitamiselta ja lopputulos on välillä aika kamala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti