maanantai 31. heinäkuuta 2017

Tähtitarjouksena Intensive Moisture Balance

Nyt TÄHTITARJOUKSENA on tuote jota ei voi ohittaa. INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100 ml NYT 69€ (91€) ja saat kaupan päälle Cleanse Power Duo pakkauksen jossa on Daily Microfoliant kuorinta ja Precleanse alkupuhdistusöljy matkakokoisena.

Kaikkien aikojen suosituin voide

Intensive Moisture Balance on ollut kohta kaksikymmentävuotta meidän eniten ostettu Dermalogican tuote. Sitä, kun on kerran kokeillut ei muita sarjoja halua enää käyttää. Intensive Moisture Balance on näistä niin sanotuista Dermalogican perusvoiteista kaikista kosteuttavin ja täyteläisin. Se sopii kaikille ihotyypeille sekä yöksi, että päiväksi. Voide imeytyy erittäin hyvin ja käy myös meikin alle. Intensive Moisture Balance sopii myös nuorille kuiva ihoisille ja atooppisille henkilöille. Tämä voide on todella helppo ihonhoitotuote, kun se käy aamuin illoin kesät ja talvet. Silloin, kun tarvitaan uv-suojaa siihen voi lisätä Solar Defence Boosterin sk 50 (92€) ja näin voiteesta tulee aurinkosuojallinen päivävoide. Intensive Moisture Balancea kannattaa ostaa useampi voide, koska alennus on sen verran tuntuva. Yksi tuubi riittää noin 8-12 viikkoa ihotyypistä riippuen. 

Kaupan päälle Power Cleanse Duo

Power Cleanse Duo sisältää kaksi matkakokoista tuotetta jotka riittää noin 2-4 viikkoa käytössä. Pakkauksessa on Precleanse alkupuhdistusaine ja Daily Microfoliant mikrokuorinta. Precleanse on tehokas, mutta hellävarainen puhdistusöljy jota iltaisin käytetään esipuhdistukseen ennen ihotyypin mukaista puhdistusainetta. Daily Microfolian jauhemainen kuorinta on meidän toiseksi myydyin tuote tuon Intensive Moisture Balancen jälkeen. Sen lempinimi on taikajauhe, koska se on helppo  kuorinta joka kirkastaa ja siloittaa ihon välittömästi. Kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa, koska sen avulla muut hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Jos ostat useamman Intensive Moisture Balancen saat yhtä monta Power Cleanse Duo pakkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti