torstai 27. heinäkuuta 2017

Tähtitarjous loppuu sunnuntaina

Tämän hetken TÄHTITARJOUKSENA ovat kaikki kolme POWERBRIGHT linjan hoitotuotetta. PowerBright tuotteet vähentävät pigmenttiläiskiä, mutta niissä on paljon muitakin vaikutusaineita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tarjous loppuu sunnuntaina 30.7 joten pidä kiirettä.

Pure Light sk 50 päivävoide 85€ (112€)

Tämä päivävoide on erityisen ohut ja kevyt, vaikka siinä on tehokas viidenkympin uv-suoja. Se jättää ihon täysin mattapintaiseksi ja se toimii hyvin myös meikin alla. Meillä on ollut tähän saakka hiukan sateinen kesä, mutta kannattaa huomioida, että sateellakin ja pilvisenä päivänä uv-säteilyä saa. Tämä viidenkympin suoja on vielä näin loppukesästäkin tarpeellinen niille jotka ulkoilevat paljon, tai harrastavat jotain missä oleillaan veden äärellä paljon. Tuo yksi pumppupullo riittää noin parikuukautta eli syys-lokakuun vaihteeseen. Monena kesänähän paras helle on ollut juuri syksyllä ja toivotaan, että niin käy nytkin. Jos olette talvella lähdössä etelään niin siellä tarvitaan viidenkympin suojaa ja Pure Light sk 50 kannattaa ostaa jo varastoon sitä varten ja ensi kevät talveksi. Noissa nyt myynnissä olevissa pakkauksissa viimeinen käyttöönottopäivä on heinä -elokuu 1918.

Pure night 95€ (133€)

Pure night on meidän suosituin yövoide kesällä ja syksyllä. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on hyvin miellyttävä käyttää. Moni vakioasiakas käyttää sitä myös päivävoiteena ja siinäkin se toimii erinomaisesti. Voiteessa on paljon vaikutusaineita, mutta se imeytyy hyvin ja sopii siksi myös meikin malle. Pure Night korjaa nimenomaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon ohentumista, veltostumista ja
solujen kuolemaa. Siinä on myös pigmenttiläiskiä tasoittava vaikutus ja se heleyttää ja kirkastaa kaikkien ihon väriä. Lähes kaikilla yli nelikymppisillä rusketuksesta tulee epätasainen, vaikka ei varsinaisia pigmenttiläiskiä olisikaan. Tämän epätasaisuuden aiheuttaa estrogeenin vähentyminen. Siksi yksi purkki Pure Night voidetta näin loppukesästä on kaikille tarpeellista.

C-12 PowerBright Serum 120€ (162€)

Tämä tehotippa on erittäin tarpeellinen kaikille ihotyypeille näin loppukesästä. Se auttaa pigmenttisoluja jakautumaan tasaisesti ja sitä kautta vähentää kirjavuutta ja pigmenttiläiskiä. Tuo vaikutus alkaa näkyä noin parin viikon käytön jälkeen. C-12 seerumi on myös kosteuttava ja se vähentää kaikkia uv-säteilyn aiheuttamia haittavaikutuksia. Se sopii kaikille ihotyypeille hoitovoiteiden alle aamuin illoin. C-12 seerumi on tähän vuoden aikaan järkevin vaihtoehto tehotipaksi kaikille yli nelikymppisille. Se vähentää auringon aiheuttamaa veltostumista ja rypistymistä.

Kaupan päälle matkakokoja

Kaupan päälle tulevat tuotteet tehostavat PowerBright tuotteiden vaikutuksia niin kuin Tähtitarjouksissa yleensäkin. Saat matkakokoiset Daily Microfoliant kuorinta-aineen, Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen. Nuo kuorivat tuotteet ovat erittäin tarpeellisia, kun pigmenttiläiskää häivytetään. Kuorinta poistaa kuollutta solukkoa niin, että vanha epätasainen solukko irtoaa ja uusi tasaisempi pääsee tilalle. Nuo PowerBright tuotteet imeytyvät paremmin, kun iho on hyvin kuorittu. Antioxidant Hydramist sisältää runsaasti antioxidantteja jotka nimenomaan korjaavat uv-säteilyn aiheuttamia haittoja. Tuotteet riittää vähintään 2-3 viikkoa käytössä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti