perjantai 28. heinäkuuta 2017

Voimakas aurinko aiheuttaa couperosaa

Tänä kesänä ei Suomessa ole liiemmälti aurinkoa näkynyt, mutta on hyvä muistaa, että pilvisenäkin päivänä on uv-säteilyä. Lähinnä auringon aiheuttamat ongelmat ovat niillä jotka ovat lähteneet etelän aurinkoon ja ahmineet sitä oikein kunnolla.

Aurinko ohentaa ihoa

Couperosa eli ihon laajentuneet pintaverisuonet ovat aika tyypillinen ongelma suomalaisten vaalealla ja ohuella iholla. Suomen ilmasto-olosuhteet lämmön vaihteluineen aiheuttaa myös helposti pintaverisuonten laajentumista. Pelkästään talven pakkaset ei tuota ongelmia vaan liiallinen uv-säteily ohentaa ja veltostuttaa ihoa. Ihon palamisen jälkeen näitä laajentuneita suonia syntyy aina. Heinä-elokuun aurinko jossain Kreikan saariston tuulessa ja hiekassa on suuri rasitustekijä iholle ja mitä vaaleampi iho on sitä suurempia ongelmia uv-säteily aiheuttaa. Tärkeintä tietysti on hyvä aurinkosuojavoide, mutta myös ensisijaiset suojautumismenetelmät pitää ottaa käyttöön eli vaate, varjo ja siesta. Sitä on turha pelätä ettei keskikesällä etelässä ruskettuisi ja sen takia pitäisi hakeutua aurinkoon. Takuulla ruskettuu, jos yhtään liikkuu ulkona päivän valon aikaan. Kaikki suora aurinko on iholle haitaksi tähän vuodenaikaan etelässä, koska uv-säteily on niin voimallista. Väriä saa, vaikka koko ajan pysyy varjossa ja näin iho ei ihan niin pahasti vahingoidu.

Ultra Calming tuotelinja vähentää couperosaa

Voimakkaaseen etelän aurinkoon viidenkympin suojavoide on ehdoton ja sitä pienemmillä kertoimilla ei ole juurikaan virkaa näin keskikesällä. Nyt kannattaa hyödyntää Tähtitarjouksena oleva PURE LIGHT sk 50 NYT 80€ (112€) joka on ohut ja hyvin imeytyvä päivävoide. Meillä Suomen auringossa näin puolipilvisessä säässä Ultra Calming linjan omat kolmenkympin suojavoiteet riittää hyvin. Redness Relief sk 20 (77€) riittää myös tässä tilanteessa uv-suojaltaan ja se on erinomainen tehohoitovoide rauhoittamaan punoittavaa couperosaihoa. Se on väriltään vihreää ja tämä väri tulee raaka-aineista eikä ole väriaine. Se sulautuu hyvin ihon omaan väriin ja neutralisoi punoitusta. Redness Relief sk 20 on miesten suosikkivoide, koska se tasoittaa ihon väriä ja siloittaa ihon pintaa ja pikkuryppyjä näyttämättä meikiltä. Ultra Calming Serum Concentrate (80€) on kosteuttava tehotippa käytettäväksi aamulla ja illalla ennen hoitovoidetta. Se vahvistaa ihoa ja vähentää kuivuutta ja kireyttä. Samalla se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja ehkäisee niiden veltostumista ja katkeilua. Ultra Calming Serum Concentrate sopii kaikille ihotyypeille ja se on erinomainen tehotippa tähän vuoden aikaan, jos ihossa on hiukankin taipumusta punoitteluun ja couperosaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti