keskiviikko 9. elokuuta 2017

Intensive Moisture Balance Tähtitarjous loppuu sunnuntaina

Älä vaan unohda, että tämän hetken Tähtitarjous INTENSIVE MOISTURE BALANCE NYT 69€ (91€) loppuu sunnuntaina 13.8. Kaupan päälle saat Precleanse alkupuhdistusöljyn ja Daily Microfoliant kuorinta-aineen matkakokoisena. Näillä kaupan päällistuotteilla tehostat puhdistusta jolloin Intensive Moisture Balance imeytyy paremmin. Nuo matkakoot riittää noin kolmen viikon käyttöön.

Meidän suosikkivoide !

Intensive Moisture Balance on ollut meidän eniten ostetuin voide koko sen ajan, kun Dermalogica on meillä ollut eli kohta parikymmentävuotta. Tätä voidetta, kun kerran kokeilee ei siitä halua luopua. Yleensä vakioasiakkaat käyttävät Intensive Moisture Balancea jatkuvasti täsmätuotteiden rinnalla. Varsinkin talvella, kun iho kaipaa runsaasti kosteutta voi Intensive Moisture Balancen lisätä kaikkien tuotteiden päälle yöksi tuomaan lisäkosteutta. Se on myös helppo hoitovoide, koska se toimii yö-ja päivävoiteena. Intensive Moisture Balance sopii kaiken ikäisille ja lähes kaikille ihotyypeille. Ainoastaan nuorelle rasvaiselle iholle en sitä suosittele. Yli nelikymppiselle rasvaiselle iholle Intensive Moisture Balance sopii, koska siitä on rasva-aineita hyvin vähän, mutta kosteutta todella runsaasti. Voide imeytyy täydellisesti, vaikka se on hyvin ravintorikas ja täyteläisen kosteuttava tuote ja siksi se on myös erinomainen meikinalusvoide. Oikeastaan mitkään mainesanat ei riitä kertomaan Intensive Moisture Balancen ominaisuuksista vaan pitää todeta sen olevan täydellinen hoitovoide.

Nyt kannattaa hamstrata

Saamme hyvin harvoin Intensive Moisture Balancen tarjoukseen, koska sitä myydään koko Suomessa eniten Dermalogican tuotteista ihan täydellä hinnallakin. Viimeksi se oli tarjouksessa reilu vuosi sitten joten uudestaan se tuskin tulee ennen ensi syksyä. Nyt tuo alennus on lähes 25% ja tuolla matkakokopakkauksella pystyt pitkittämään puhdistusaineen ja kuorinnan ostoa. Suosittelisin, että voiteita kannattaa ostaa nyt useampikin ja kaupan päällispakkauksia saat yhtä monta, kun voiteitakin ostat. Talvella on tulossa taas näitä tapahtumapäiviä joissa on hyvät tarjoukset, mutta kokonaisuutena ne eivät yllä läheskään tähän tarjoukseen. Tuo yksi Intensive Moisture Balance riittää 8-12 viikkoa, jos sitä käytetään aamulla ja illalla. Laskeskelen, että viisituubia riittää koko vuoden ja silloin tuota Precleansea ja Daily Microfoliantia tulee mukaan vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Säästät 110€ ja vielä Precleansen hinnan 64€ ja Daily Microfoliantin hinnan 76€ eli yhteensä 250€. Näin järkevästi, kun toimii näitä Tähtitarjouksia hyödyntämällä säästää todella huomattavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti