torstai 3. elokuuta 2017

Kaikkien aikojen paras aurinkopuuteri!

Youngbloodin aurinkopuuteri Mineral Radiance sävy Sundance (71€) on paras aurinkopuuteri mitä olen koskaan nähnyt. Siitä on nyt myynnissä hieno tarjouspakkaus. Tuon aurinkopuuterin mukana tulee Youngbloodin peite-ja korostuskynä sekä naisellinen kaulakoru missä lukee California. Näiden lahjatuotteiden arvo on yhteensä 49€.


Aurinkopuuteri antaa auringon hehkua iholle

Aurinkopuuterista saa helposti luonnollisen hehkeän päivetyksen koko kasvoille. Meillä ei ole ollut koskaan ennen aurinkopuuteria myynnissä ennen kuin näin tämän Youngbloodin Sundancen. Siihen asti pidin aurinkopuutereita liian tummina, tai likaisen ruskeina vaalealle suomalaiselle iholle. Sundance tuli myyntiin lähes kymmenenvuotta sitten ja tämän jälkeen se on ollut kestosuosikki kesät talvet. Tämän aurinkopuuterin sävy ja laatu on täydellinen. Aurinkopuuteria voi levittää tuuhealla siveltimellä koko kasvoille, tai kevyesti poskipunaksi. Sundance paletti koostuu neljästä eri sävystä ja pyöräyttämällä kaikista näistä yhtäaikaa siveltimeen tulee iholle luonnollinen elävä väriyhdistelmä. Tämä väritys sopii aivan kaikille, koska se on mineraalipigmenttiä ja läpikuultavuutensa vuoksi se näyttää jokaisen iholla erilaiselta ja se sopeutuu luontevasti kaikkiin ihosävyihin. 

Sundance on monikäyttöinen

Tuota neljän sävyn aurinkopuuteria voi käyttää koko meikin tekemiseen, jos niin haluaa. Youngbloodin ajatus on ollutkin, että kesällä tarvitaan vain tämä paletti mukaan ja kaikki meikit ovat siinä. Värejä voi käyttää myös luomiväreinä jolloin niistä saa kesään hyvin sopivat kuparin ja kultabeigen silmämeikin. Jokaista väriä voi yksitellen käyttää poskipunana ja myös huulipunana. Kun huulille laittaa hiukan huulirasvaa esimerkiksi Climate Control Stickiä (15€) ja sen päälle taputtelee sormella aurinkopuuteria saa kauniin kullanruskean huulipunan. Tuo paketissa mukana oleva peitekynä on muutenkin Youngbloodilla myynnissä ja sen toista päätä voi käyttää peittämiseen ja toista korostamiseen. Korostusväri toimii valokynän tapaan ja sillä voi korostaa nenän selkää, poskipäitä, tai kulmaluuta. Peiteväri sopii taas silmänympäryksen peittämiseen ja vaikka pigmenttiläiskien häivytykseen. 

Pakkaus on myynnissä vain hetkellisesti, mutta uskoisin niitä riittävän koko elokuun. Poikkea ostoksille!

7 kommenttia:

  1. Anonyymi12:01

    Ehdottomasti paras tuote ja väreiltään paras. Päivi

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:04

    Onko maapuuteri ja aurinkopuuteri sama tuote? Olen pitkään etsinyt luonnollisen näköistä maapuuteria jota myytiin vielä joitakin vuosia sitten, mutta kaikki ovat liian tummia.
    Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ymmärtäisin, että kyse on samasta tuotteesta puhutaan sitten maajauheesta, maapuuterista tai aurinkopuuterista. Jotkut noista vanhemmista versioista maajauhetta olivat hyvinkin tukkivia ja ihoa kuivattavia. Nykyiset aurinkopuuterit eivät sitä tee.
      Aurinkopuuterit ovat tervein tapa saada iholle päivetystä. Tämä Youngbloodin aurinkopuuteri on ollut tosi hyvä vaalealle suomalaiselle iholle. Yleensä ne ovat liian tummia. Suosittelen kokeilemaan.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi19:19

    Tällaisissa postauksissa olisi loistavaa olla blogijutun yhteydessä valokuva tuotteesta ja lahjuksista. Vaikka ihan kännyllä otettu, tukisi loistavasti tekstiä.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:55

    Googlettamalla kuvahakua tuotteen nimellä ja sävyllä löytyy kuvia, joista saa hyvin selvää.

    VastaaPoista
  5. Kiitos ehdotuksista. Yritän opetella koko ajan uusia asioita, että meidän someviestintä olisi asiakkaille mieleistä. Teen tätä muun työni ohella ja en ole kovin nopea oppimaan näitä kuvien siirtelyä yms. Tämä voi olla selittelyn makua, mutta olen aloittanut tietokoneen käytön nollasta, niin kuin kaikki ikäiseni. Minulla ei ole myöskään mitään markkinointiosastoa tukenani kuin isoissa firmoissa on. Opettelen koko ajan hoitamaan näitä kaikkia kanaviamme mahdollisimman tehokkaasti. Nuo kuvat ovat minulle vakea pykälä, koska olen aina inhonnut valokuvaamista ja nyt olen yrittänyt pikkuhiljaa innostua aiheesta. Nimenomaan tässä jutussa tuo kuva olisi enemmän kuin paikallaan. Kokonaisuutena mietin millaisiin kuviin pitäisi päätyä niissä jutuissa missä ei olisi mitään omaa kuvattavaa.

    Joka tapauksessa otan vinkistä vaarin ja tulen käyttämään kuvia enemmän. Tapaan loppukuusta Annukan joka myy meille ammattiapua nettiasioihin ja mietimme blogin kokonaisuutta.
    Joka tapauksessa tuo Sundance aurinkopuuteri on juuri sopiva suomalaiseen väritykseenkin. Valitettavasti meikkikuvat valehtelee aina joten niiden perusteella on väriä vaikea valita.

    Inkeri

    VastaaPoista
  6. Anonyymi15:04

    Kiitos näistä hyvistä neuvoista joita jaat ilmaiseksi. Haenkin uuden Sundancen, kun vanhassa on vain vähän reunoja jäljellä. Muistaakseni ostin edellisen 2015 kesällä ja se on ollut käytössä melkein joka päivä. Ei suuri sijoitus meikkiin.

    VastaaPoista