perjantai 18. elokuuta 2017

Nightly Lip Treatment siloittaa huulirypyt!

Olimme eilisen päivän Marin kanssa Dermalogican koulutuksessa Helsingissä ja olemme intoa piukassa kumpikin. Tärkein asia oli uuden Nightly Lip Treatment (78€) huuli-ja suunympärysvoiteen lanseeraus. Tuotetta jo odotettiinkin Suomeen, kun maailmalta kuului pelkkiä kehuja uutuudesta.

Hoitotuote tuo täyteläisyyttä huuliin

Lähes kaikki naiset huomaavat viimeistään viisikymppisenä miten ylähuuleen ilmestyy pystyryppyjä ja huulipunakaan ei pysy kunnolla, kun se lähtee kiipeämään juonteita pitkin. Huulet myös menettää muhkeuttaan ja värikin muuttuu. Suun alue on erittäin merkittävä kohta naisen ulkonäössä koska siihen kiinnityy aina puhuessa toisten katseet. Suunympäryslihas ja huulet joutuvat jatkuvalle käytölle ja se aiheuttaa rypistymistä. Huulissa ei ole hiki-eikä talirauhasia ja siksi koko suunympärys kuivuu ja sylki myös kuivattaa. Nightly Lip Treatment on pakattu pieneen pumppupulloon jossa on kätevä levitin kärjessä. Siitä levitetään joka ilta ohut kerros huulille ja suunympärille. Nightly Lip Treatment on tarkoitettu yökäyttöön ja Dermalogican aikaisempi huulihoide Lip Renewal Complex (46€) päiväksi. 

Tuloksia noin kolmessa viikossa

Nightly Lip Treatment siloittaa ja pehmentää suunympäryksen juonteita ja samalla se tuo täyteläisyyttä huulten limakalvolle. Runsaasti kosteuttava raaka-aineseos palauttaa huulten ihon kosteuden ja myös limakalvon toiminta elpyy ja veren määrä hiusverisuonissa lisääntyy joka taas parantaa huulten omaa väriä. Noin kolmen viikon säännöllinen käyttö alkaa näkyä positiivisena muutoksena huulilla ja suun ympärillä. Nightly Lip Treatment riittää noin 10-12 viikkoa käytössä, kun sitä käytetään joka ilta. Lip Renewal Complexin suojaava ja kosteuttava vaikutus päivällä nopeuttaa tuloksen näkymistä. 

Kokeile huulten ikä-laskuria

Dermalogicalla on leikkimielinen huulten ikä-laskuri osoitteessa readmylipage.com ja se kannattaa kokeilla. Sivulla on ohjeet englanniksi, mutta sinne lähetetään selfie suunympäryksestä ja testi kertoo minkä ikäiseltä suusi näyttää. Minun suu oli viisivuotta oikeaa ikääni vanhempi ja Marilla kuusivuotta hänen ikäänsä nuorempi. Testi antoi myös ohjeet miten huulet pitää jatkossa hoitaa, että suunympärys pysyisi nuorekkaana. 

NIGHTLY LIP TREATMENT + LIP RENEWAL COMPLEX yht. 107€ (norm.124€)Tarjous voimassa elokuun loppuun. Yksittäin ostettuna Nightly Lip Complex 78€ ja Lip Renewal Complex 46€
Tuotteet ovat meillä myynnissä jo perjantaina 18.8, mutta muualla Suomessa vasta ma 21.8. Poikkea hakemaan omasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti