torstai 21. syyskuuta 2017

Tehotipat ovat tarkoitettu säännölliseen käyttöön

Tunnen aina lievää pahaa mieltä, kun en ole saanut motivoitua asiakasta käyttämään kotihoitotuotteita säännöllisestl. Se harmittaa eniten, että asiakas on ostanut tuotteen eikä käytä sitä. Mikään ei ole niin suurta tuhlausta. Yleisintä tämä on tehotippojen kohdalla.

Tehotippat käytetään kuureina

Tehotippoja käytetään säännöllisenä kuurina aivan kuin antibioottikuuri jotta niistä saa kaiken tehon irti. Niitä ei kannata säästellä ja käyttää liian vähän kerralla, koska silloin teho heikkenee. Hyöty häviää myös, jos tehotippoja käytetään vain silloin tällöin. Otan esimerkiksi Phyto Replenish Oilin (100€) joka on tarpeellinen jokaiselle, kun säätila kylmenee. Sen tarkoitus on suojata ja vahvistaa ihon omaa suoja barriääriä. Phyto Replenish Oil imeytyy juuri siihen iho kerrokseen joka suojaa alempia solukerroksia kylmältä, kuivuudelta ja ilman saasteilta. Sisälämmitys ja pakkanen ohentaa ihoa, koska solujen sisällä oleva soluväliaine haihtuu ja ihosolusta tulee litteä ja ohut. Ihon ohentuminen yleensä näkyy ensin poskipäillä ja se aiheuttaa punoitusta, hilseilyä ja kuivuutta. Tiedämme myös, että ihosta poistuu miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja saman verran syntyy lisää. Jos Phyto Replenish Oilia käytetään, vaikka vaan pari kertaa viikossa se ei koskaan ehdi parantaa ihon suojakerrosta. Suurin osa siitä on jo seuraavana päivänä kadonnut kuolleen solukon mukana. 

Vasta tehotippojen säännöllinen käyttö vaikuttaa

Phyto Replenish Oilia on tarkoitus käyttää joka aamu ja illaksi sen parina toimii hyvin Skin Hydrating Booster (99€) tai Overnight Repair Serum (102€). Kun Phyto Replenish Oilia on käyttänyt 2-3 viikkoa säännöllisesti joka aamu sen vaikutukset tulee esiin. Ihosta tulee joustavampi, paremman värinen ja punoitus ja kiristys jää pois. Tätä ei tapahdu, jos sitä käytetään vaan silloin tällöin. Phyto Replenish Oilia pitää olla tarpeeksi monessa ihosolussa suojaavuutta ylläpitävässä solukerroksessa, että päämäärä toteutuu. Parin viikon käytön jälkeen sitä on imeytynyt niin paljon, että se alkaa vaikuttamaan huolimatta siitä, että osaa soluista irtoaa hilseilynä. Silloin, kun tehotippakuuri aloitetaan heti kasvohoidon jälkeen sen vaikutus tehostuu, koska ihon aineenvaihdunta ja verenkierto on hyvä eikä ihon pinnalla ole kuollutta solukkoa. Tehotippojen kanssa ei pidetä mitään taukoa vaan yleensä jatketaan jollain muulla tehotipalla, jos ihon tarpeet ovat muuttuneet. Myös samaa tehotippaa voi käyttää useita peräkkäin, jos iho niitä tarvitsee. 
Tulevaa Pimeän Kaupan iltaa (29.9) varten suosittelen, että tämä Phyto Replenish Oil kannattaa hankkia, koska kaikki ihotyypit hyötyvät siitä päivälämpötilan lähetessä nollaa. Niillä kenellä nyt on käytössä Skin Hydrating Booster kannattaa se siirtää iltakäyttöön ja jatkaa Phyto Replenish Oililla päivisin. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:12

    Toivoisin vinkkejä ihohuokosten pienentämiseen.

    Ihoni on perusterve, melko tasaisen värinen ja ihan ookoo.

    Joissakin naamavalokuvissa, ulkona ilman meikkiä näkyy poskipäissä ja nenänpäällä isoja ihohuokosia.
    Millä ne saa pois?

    Perushoito on kunnossa, pesen/kuorin/kosteutan tinnollisesti.
    Oisko jotain supistusihmeainetta/naamiota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joillakin ihoilla ihohuokoset näkyvät helpommin, vaikka iho olisi kuinka hyvin hoidettu. Vielä muutama vuosi sitten olisin sanonut ettei asialle voi oikein mitään, mutta nyt tilanne on muuttunut. Dermalogican Hydrablur Primer (82€) meikinpohjustusaine supistaa huokoset ja tekee ihosta sileän ja tasaisen. Hydrablur Primeriä sanotaan myös meikittömäksi meikiksi, tai värittömäksi meikiksi, koska se jättää niin kauniin ihonpinnan, mutta se ei ole meikkivoide. Sen päälle ei ole pakko laittaa mitään meikkivoidetta vaan se käy yksinäänkin. Ihotyypin mukaiset hoitotuotteet laitetaan ensin, koska Hydrablur Primer ei niitä korvaa. Se on kuitenkin hyvin hoitava ja suojaa ihoa talven haitoilta. Suosittelen lämpimästi!

      Inkeri

      Poista