sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Matkalle mukaan

Sain aiheen tähän juttuun, kun kommenteissa kerrottiin saippuapapereista. Kirjoitankin nyt niistä Dermalogican tuotteista mitä itselläni on aina matkoilla mukana.

Käsihygienia on tärkeää

Matkoilla tulee helposti ongelma käsihygieniasta, kun aina ei ole vettä ja jos on vettä ei ole saippuaa. Nuo saippuapaperit voivat olla käteviä, vaikka me emme sellaisia halua ottaa myyntiin. Olen itse ostanut pariin kertaan jostain Aasiasta saman tyyppisiä saippua papereita joissa oli aivan kuin voipaperin kummallakin puolella ohut levy saippuaa. Kädet kyllä sai pestyä, mutta sen jälkeen lavuaarissa oli epämiellyttävä rytistyt ja saippuaisen märkä paperinyssykkä ja tuntui tosi epämiellyttävältä yrittää ronkkia sitä roskikseen. Toinen kokemus oli rasia mistä pudotettiin kämmenelle muutama saippuahiutale. Parin käyttökerran jälkeen kosteista käsistä meni rasiaan sen verran vettä, että siitä tuli yksittäinen saippuamöhkäle mitä ei saanut rasiasta ulos. Tuoteideaa kehittelemällä niistä on voinut tulla ihan käyttökelpoinen tuote. Jo vuosia itselläni on ollut mukana käsilaukussa matkakoko rasvoittuvan ihon Clearing Wash pesugeeliä. Se tapaa bakteereja ja käyttäytyy lähes nestesaippuan tavoin. Se on hyvin riittoisaa niin kuin kaikki Dermalogican tuotteet ja pari pisaraa riittää käsien pesuun. Myös geelimäinen Special Cleansing Gel korvaa hätätapauksessa käsisaippuan. 

Kasvot likaantuvat suurkaupungeissa

Näin vuodenvaihteen jälkeen olen tavannut monia asiakkaitani jotka asuvat vakituisesti ulkomailla. Kiinassa on useampi ja yleensä Aasian maissa missä suurkaupunkien ilma on hyvin saastunutta. He kertovat kokemuksiaan siitä miten kaupungilla kävelyn jälkeen nenää niistäessä tulee nenäliinaan mustaa nokea. Itsekin olen nähnyt Bangokin ja Saigonin saastepilvet ja ymmärrän hyvin, että kosmetiikkateollisuuden on pakkokin kehittää jotain näitä saasteita vastaan. Dermalogicalla on kaksi tuotetta joissa on huomioitu nimenomaan ilmansaasteet. Phyto Replenish Oil (102€) parantaa ihon suojautumiskykyä ja Daily Superfoliant (94€) kuorii ihon pinnasta saasteiden jäänteet. Hyvä suoja saasteilta ja auringolta on SkinPerfect Primer sk 30 (85€) joka taitaa ollakin käytössä lähes kaikilla. Samalla, kun se siloittaa ja kaunistaa ihon pintaa se jättää hyvin suojapinnan ulkoisia haittoja vasteen ja suojaa myös uv-säteilyltä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti