tiistai 5. kesäkuuta 2018

Dermalogica on suurissa muutoksissa

Hyvin monet Dermalogicaa käyttävät kauneushoitolat ovat ottaneet sen rinnalle iSClinical tuotesarjan ja näihän mekin teemme. Muutama asiakas on kysynyt mitä Dermalogica tähän reagoi. Ehkä joidenkin mielessä voi vilahtaa, että petämmekö Dermalogican. Näin se ei ole, vaan Dermalogica on pettänyt meidät kosmetologit.


Dermalogica myytiin Unileverille

Olen jo vuosia kuulostellut mitä Dermalogican kehittäjä ja omistaja Jane Wurwand tekee, kun hän on jo eläkeiässä. Sitten Las Vegasin maailmankongressissa 2015 jysähti uutinen, että Dermalogica oli myyty monikansalliselle jättiyhtiöllä Unileverille. Suomalaisetkin kosmetologit tekivät heti johtopäätöksen ettei tästä seuraa mitään hyvää meille. Kyllä meille vakuutettiin silloin, että me tästä kaupasta hyödymme, kun iso yhtiö satsaa tuotesarjaan. Minä en uskonut näihin lupauksiin tippaakaan ja meillä oli Suomessa myös oma ongelma, koska kosmetologeilla ja Dermalogican Suomen maahantuojalla on ollut pitkään vakava luottamuspula. Olen ollut melkeimpä keulakuvana, kun me pienyrittäjät olemme peränneet omia oikeuksiamme. Moni pätevä kosmetologi on luopunut Dermalogicasta jo aikoja sitten maahantuojan tekemien ratkaisujen vuoksi. Mekin olemme Marin kanssa vuosikausia kipuilleet miten jaksamme sulattaa maahantuojan temput ja olisimme vaihtaneet yritystä heti, jos Dermalogicaa olisi saanut muuta kautta. Jotkut kosmetologit jo kysyivät toimittaisiko Ruotsin maahantuoja meillekin, mutta se ei käynyt. Dermalogica on niin loistava tuotesarja, että sen takia siedämme epäoikeudenmukaista palvelua.


Dermalogicaa käyttävät kauneushoitolat vähenee

Meille pienyrittäjille kaikki viime vuosien muutokset ovat olleet kuoleman vakavia. Jo useita vuosia sitten Suomen maahantuoja perusti verkkokaupan jossa se myyvät Dermalogicaa suoraan kuluttajille ohitse meidän virallisten jälleenmyyjien. Tämä on aivan ennen kuulumatonta, mutta näin he saavat kaikista suurimmat katteet. Siinä vaiheessa moni kauneushoitola lopetti Dermalogican käytön ja myynnin, koska tilanne oli pöyristyttävä. Meille tämä välistä veto ei onneksi juurikaan vaikuttanut, koska työmme perustuu hyvään palveluun, täydelliseen työn laatuun ja pitkiin asiakassuhteisiin. Olen ollut kuitenkin koko ajan kuulolla mitä tapahtuu seuraavaksi. Unilever haluaa tietysti suuria tuloksia emmekä me pienyrittäjät pyöritä mitään kultakaivoksia. Ensimmäiseksi alkoi vähetä koulutukset ja kasvohoidot eivät olleet enää ykkösenä vaan kaikki tähtäsi tuotteiden myyntiin kotikäyttöön. Tietysti on tärkeää, että asiakkaalla on hyvät kotihoitotuotteet, mutta ei ihonhoito pelitä ilman tehokkaita kasvohoitoja. 


Dermalogica siirtyy pois itsenäisiltä kauneushoitoloilta

Olen jo pitkään uumoillut ettei Unileverille ja Suomen maahantuojalle riitä se tuotto mihin me kauneushoitolat pystymme. Kysyin suoraan kesällä 2017 meidän maahantuojalta onko Dermalogica siirtymässä tavaratalosarjaksi. Sain kieltävän vastauksen, vaikka nyt jälkeenpäin tiedän, että tuotteet oli myyty Keskolle jo silloin. Vuoden 2017 aikana Dermalogican hinnat nousi kahteen kertaan ja se oli todella harmittavaa. Sitten meille kosmetologeille paljastui, että Dermalogicalla oli uusi jälleenmyyjä ja hiukan isompi kuin kosmetologit. Dermalogica kuuluu nyt myös Keskon valikoimiin. Joillakin paikkakunnilla se on saanut kauneushoitolat taloudelliseen katastrofiin, koska ei pienyrittäjä voi kilpailla Keskon kanssa. Onneksi meillä tämä ei vaikuta, koska myyntiä ei ole meidän lähellä. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt kuluttaja voi itse valita hoitotuotteensa ruokakauppareissulla. Tästä seuraa se, että tuotteiden raaka-ainepitoisuus vähenee, koska nykyisen kaltaisia tehokkaita tuotteita ei kuluttaja osaa itse valita ja niistä tulisi monia iho-ongelmia. Nyt jo jotkut kosmetologit ovat sitä mieltä, että muutama tuote on jo muunnettu vähemmän vaikuttavaksi muuttamalla raaka-aineet niin ettei muutosta tarvitse mainita inci-listassa. Näistä seikoista johtuen iSClinicalin medikaalitason tehokkaat hoitotuotteet ovat loistava vaihtoehto. Tunnen suurta surua, että Dermalogica uhrattiin näin ahneuden alttarille, koska se on tähän asti ollut parasta mahdollista kosmetiikkaa. Vieläkään Dermalogican tasolle ei nouse kuin iSClinical jonka olisin ottanut meille ihan riippumatta näistä Dermalogican ongelmista. ISClinical on nyt ammattilaisten ykkönen ja pidän velvollisuutenani tarjota asiakkailleni parasta mahdollista ihonhoitoa ja myös kotihoitotuotteita. Nyt käytämme Dermalogicaa ja iSClinicalia rinnakkain, koska ne toimivat hyvin yhdessä samanlaisen voidepohjan ansiosta. Tuotteita voi siis käyttää kotonakin sekaisin. Me suosittelemme aina asiakkaalle parhaan ja edullisimman vaihtoehdon juuri hänen iholleen. Pidämme myös tarkasti silmällä, jos joku tuote muuttuu onko se enää tarpeeksi tehokasta. Voitte luottaa meihin edelleenkin, että pidämme omien asiakkaidemme puolta ja siksi onkin kiva tarjota edullisempaa, mutta tehokkaampaa iSClinicalia. 

5 kommenttia:

 1. Hei Inkeri! :)

  Kiitos tästä infopläjäyksestä...olenkin ihmetellyt (niinkuin varmasti moni muukin) mitä tässä nyt tapahtuu, ja tämä valotti hyvin.

  Minua kiinnostaa nyt, päihittääkö IS Clinical Dermalogican kun on kyse aikuisiän aknesta, vai onko MediBac-linja edelleen parasta mitä voin iholleni tässä tilanteessa antaa...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, että vastaan kommentiisi vasta nyt. Tämän blogin asetukset olivat jotenkin muuttuneet ja näistä kommenteista ei tullutkaan viestiä sähköpostiini.

   iSClinicalilla on yksi erinomainen seerumi aikuisiän acneen joka nopeuttaa myös tulehdusjälkien parantumista. Se on Pro-Heal Serum Advance (109€) ja samalla, kun tulehdukset vähenee se korjaa arpeutumista ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Yli nelikymppisenä tulehtuneet finnit tuhoavat kollageenisäikeitä ja ihon kimmoisuus vähenee, mutta Pro-Heal Serum vaikuttaa kokonaisvaltaisesti tähän kaikkeen. Puhdistukseen suosittelen Warming Honey Cleanseria (49€) joka lievästi kuoriin ihoa samalla, kun se poistaa meikin ja puhdistaa huokoset. Sen kanssa yhdessä suosittelisin Bt-Sonic ultraäänilaitetta joka moninkertaistaa puhdistuksen tehon ja nopeuttaa näppyjen parantumista. Dermalogican Oil Control Lotion (69€) on päivävoiteena paras öljyisen rasvaiselle iholle, koska se sitoo ihotalia ja iho pysyy mattapintaisena.

   Inkeri

   Poista
 2. Ompas hurjaa menoa..oon kolmatta vuotta vannoutunut dermalogican käyttäjä...mutta odotan ilolla uutta sarjaasi. Varsinkin kiinnosti, kun sanoit, että sieltä löytyy minimalistin elämäntapaan sopivia tuotteita..siihen suuntaan mielellään menisin. En muuten ole hetkeen tehnyt tilausta, koska laitoin tehokäyttöön kaikki minikoot ja pussinäytteet...niitä on kertynyt reilujen tarjoustesi ansiosta😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että on paras kertoa asiakkaille suoraan mitä Dermalogicakosmetologit ovat kokeneet. En sen enempää tätä asiaa vatvo ellei tapahdu jotain sellaista mikä vaikuttaa asiakkaiden ihonhoitoon. Meillä Dermalogicaa käyttävillä kosmetologeilla on suuri suru, kun rakastamamme työväline uhrataan ahneuden alttarille. En missään tapauksessa halua luopua Dermalogicasta muuten kuin pakon edessä, jos tuotteiden taso laskee.
   Oikein hyvä, että käytät kaikki pikkukoot pois ettei ne jää pilaantumaan. Ne ovat rahan arvoista tavaraa ja olisi harmillista, jos ne menee hukkaan. iSClinical on erittäin hyvin huomioinut uuden trendin kuluttaa mahdollisimman vähän. Se viehättää itseänikin, koska olen alkanut tiedostamaan miten hirveästi tulee roskaa ja pakkauksia kahdenkin hengen ja kolmen kissasielun huushollista. Ei ihme, että kastopaikat alkaa täyttymään ja Itämeri ja Välimeri on täynnä muovia. Nämä ympäristöasiat ovat olleet Dermalogicalle tärkeitä ja samoin on iSClinicalin laita. iSClinicalin Cleansing Complex (49€) on koometuotetta yhdessä pullossa. Se korvaa pesugeelin, kasvoveden ja silmämeikinpoistoaineen. Youth Complex (179€) käy yöksi ja päiväksi ja korvaa tehotipan ja voiteen.
   Kerron koko ajan lisää, kun saan kokemusta asiakkaiden tuntemuksista ja ihojen muutoksista.

   Inkeri

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä! Ehdottomasti kiinnostaa nämä mitä mainitsit.
  Joissain blogeissa on kehuttu, että sarjalla on huippu silmänympärysvoide. Pienet juonteet katos heti kohta;)

  VastaaPoista