lauantai 9. maaliskuuta 2019

Dermatude ei tee ihmeitä

Olen moneen kertaan kertonut Dermatude-kasvohoidon vaikutuksista ja tuloksista. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä, mutta haluan kuitenkin muistuttaa ettei mitään ihmeitä voida tehdä. En halua, että asiakkaat tulee hoitoon väärin odotuksin.

Ulkonäköä ei voi muuttaa

Dermatude-kasvohoito on ehdottomasti tehokkain hoito mitä ikinä olen tehnyt. Ihon vanhenemismerkkejä ryppyjä, juonteita ja veltostumista pystytään tällä metaterapiamenetelmällä vähentämään. Dermatude-kasvohoito on herättänyt kiinnostusta erittäin paljon ja olemme jo lukemattomia kertoja kertoneet hoidon vaikutuksista. Näissä keskusteluissa on muutaman kerran huomannut, että asiakkaan toiveet ovat liian suuret. Millään kosmeettisella menetelmällä ei vielä nykyäänkään voi muuttaa ulkonäköä. Dermatude ei pienennä nenää, tai poista hymykuoppia eikä tee kuusikymppisestä kaksikymppisen näköistä. Olisi todella ikävä tilanne puolin ja toisin, jos asiakas tulisi hoitoon liian suurin odotuksin. En halua missään tapauksessa tuottaa pettymystä kenellekään, vaan haluan kertoa tuloksista mahdollisimman rehellisesti. Enkä missään tapauksessa halua houkutella ketään hoitoon ylikehumisella. Varsinkin ne asiakkaat jotka eivät ole juurikaan käyneet kasvohoidoissa olettavat, että yksi hoito pyyhkii pois kymmeniävuosia. Ellei kasvohoitoja ole juurikaan tehty suosittelisin aloittamaan Nanolift hoidolla (124€) joka on monipuolinen hoito ja siinä voimme keskustella mitä Dermatudelta voi odottaa. Dermatude-kasvohoito ei myöskään ole mikään rentoutumishoito, koska siihen ei kuulu kasvohierontaa, mutta muuten hoito kyllä on rauhoittava pysähtyminen. Dermatude on paras yli nelikymppisille


Nykyisin ainakin pääkaupunkiseudulla kolmekymppisetkin haluaa elvyttäviä ryppyhoitoja. Minä en ehkä lähtisi tekemään Dermatudea sen ikäiselle pelkästään vanhenemisen ennalta ehkäisynä. Silloin, kun kyse on pigmenttiläiskistä, acnearvista, tai muuten epätasaisesta ihosta Dermatudea voi tehdä kaiken ikäisille. Ellei kolmekymppisellä ole mitään muuta ongelmaa hoidettavana kuin vanheneminen niin mielestäni Dermatude on liian järeä ja kallis hoito siihen. Mitään haittaa Dermatude hoidosta ei ole, mutta oma työmoraalini ei oikein taivu siihen, että tehdään hoitoja muuten vaan ilman päämäärää. Kaikki kasvohoidot ennalta ehkäisevät ihon vanhenemista ja siinäkin mielessä kasvohoitoja kannattaa ilman muuta tehdä. Nanolift on siinä tapauksessakin paras valinta monipuolisen vaikutuksensa takia. Dermatude-kasvohoidolla saa parhaat ja näkyvimmät tulokset yli viisikymppisillä joiden iho on jo veltostunut ja rypistynyt. Heillä näkyy jo yhdenkin hoidon tulos ihon kirkkautena, sileytenä ja napakkuutena. Heidän ihonhoito on minulle erittäin motivoivaa, kun Dermatude-kasvohoidolla saan heti näkyvää tulosta aikaiseksi. Voisi sanoa, että mitä ryppyisempi ja ohentuneempi iho sitä näkyvimmät tulokset Dermatude saa aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti