perjantai 30. syyskuuta 2011

Dermalogicalla on ihana shampoo

En ymmärrä miten minulta on päässyt unohtumaan Dermalogican shampoo ja hoitoaine. En ole käyttänyt niitä pitkään aikaan, koska olen ostanut tuotteet kampaajaltani Kuikan Tiinalta Riitukasta. Ainoat asiat mitä ostan kosmetiikastani myös muualta. Kaikessa muussa tiedän omien tuotteideni olevan täysin ylivoimaisia.

Tuo shampoo ja hoitoaine tuli käsiini kylppärin kaapista pari viikoa sitten ja olen taas niitä käyttänyt. En todellakaan ollut muistanut miten ihanat tuotteet ne on. Nyt kun tukkani on pitkä ja menee pesussa sen seitsemään sotkuun tarvitsen hoitoaineen joka tehoaa muttei rasvota.

Dermalogican shampoita ja hoitoaineita on vain yksi joka käy kaikille hiuksille. Tarkoitus on, että Dermalogica hoitaa ja tasapainottaa päänahkaa. Ajatus on, että iho jatkuu myös päänahkaan ja tarvitsee samanlaista tasapainottamista, kuin kasvojenkin iho. Allergikoille Dermalogican hiustenhoitoaineet ovat ainutlaatuisia, koska niissä ei ole mitään hajusteita eikä väriaineita. Mari on käyttänyt niitä lapsilleen jatkuvasti koska ne ovat niin mietoja. Tuoksut on raikkaan sitruunaisia joka tulee raaka-aineista ja haihtuu heti.

Shampoon hinta on 29€ ja hoitoaineen 31€, tuotteet ovat ihan yhtä riittoisia, kun Dermalogican muutkin tuotteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti