perjantai 2. syyskuuta 2011

Iloa kasvohoidosta

Olin luottokosmetologini luona kasvohoidossa pitkästä aikaa, eli olin Marilla kasvohoidossa ensimmäisen kerran kesäloman jälkeen. En muistanutkaan miten hyvältä iho tuntuu kasvohoidon jälkeen.

Teemme Marin kanssa hoidot toisillemme noin kerran kuukaudessa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä kuivempi ihoni on, ja en pärjäisi ollenkaan ilman kasvohoitoa. Nyt, kun hoitoväli oli melkein pari kuukautta, niin tuntui ihanalta, kun iho oli taas sileä ja puhdas. Mikään ei myöskään voita kunnon kasvohieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Olen ollut elämässäni todella monissa kasvohoidoissa, ja se on sanottava, että Marin hoito on ehdottomasti paras. Olen ollut myös monissa kasvohoidoissa, varsinkin ulkomailla, missä tekisi mieli lähteä keskenkaiken pois. Valitettavasti meidän ammattikunta on niin kirjava, että vaan etsimällä löytää hyvän kosmetologin. Harmillista miten moni asiakas kertoo olleensa kasvohoidoissa, jotka oli aivan turhia.

Hyvän kasvohoidon jälkeen pitää tuntua iho erilaiselta. Ja ihon pitää näyttää hyvältä, on ilo levittää kosteusvoidetta iholleen, kun iho on sileä ja tasainen. Meikin tekeminen on myös täysin erilaista kasvohoidon jälkeen.

Toivoisin, että kaikilla naisilla olisi elämässään mahdollisuus saada kunnollinen, rentouttava kasvohoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti