tiistai 20. syyskuuta 2011

Älä jämähdä vanhaan meikkityyliin

Ikääntyessä lakkaa kiinnostamasta erilaiset meikkityylit, ja ei jaksa lueskella mitään meikkimuotijuttuja. Kuitenkaan ei ihan pitäisi unohtaa kulkea ajanmukana myös meikkiasioissa.

Kun meikissä on jämähtänyt 80-luvulle, niin sen valitettavasti huomaa kaikki. Meikin ero nykypäivänä, ja 30-vuotta sitten on aivan huomattava. Meikkiaineet ovat myös niin paljon muuttuneet, että jos sinulla on vanhempia, kuin viisivuotta sitten ostettuja meikkejä, heitä ne kylmästi roskiin. Nykyiset mineraalipigmentti meikit ovat laadultaan aivan erilaisia, ja sopivat ikääntyneelle iholle paremmin. Niiden värisävyt ovat paljon lempeämpiä, ja pehmeämpiä.

En tarkoita sitä, että muotia pitäisi orjallisesti seurata, mutta se meikki jota käytit 20 vuotiaana, näyttää aika pahalta 50 vuotiaan kasvoilla. Vältä sähkön sinistä, ja sinisiä silmämeikkejä yleensä, ne on yleensä täysin väärä valinta yli kolmekymmentävuotiaalla. Siirry pehmeisiin, murrettuihin värisävyihin. Kannattaa myös varoa voimakkaita, mattapintaisia värejä, luomilla tai huulilla. Hiukan helmiäinen,tai opaalihohteinen väri taittaa valoa kauniimmin.

Pyydä apua kosmetologilta meikkivärien valinnassa, koska oma silmä sokeutuu helposti. Eikä kannata uskoa ihan kaikkea mitä 15-vuotias tytär sanoo, ja neuvoo. Nuoret ovat todella taitavia meikkaajia, mutta harva aikuinen ehtii laittamaan aikaa meikkiin viittä minuuttia enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti