maanantai 5. syyskuuta 2011

Flunssa vaikuttaa ihoon

Nyt voisin kehoittaa, että pukeutukaa lämpimästi. Aivan selvästi syksyn ensimmäinen flunssa aalto on menossa Hämeenlinnassa. Ajanvarausten peruutuksia on tullut muutamia, ja moni asiakas kertoo joko olleensa jo kipeä, tai valittelee ehkä tulevansa flunssaan.

Itse olen saanut varmaan jo työni mukana sellaisen immuniteetin, että olen tosi harvoin kipeänä, onneksi. Yrittäjällä ei ole varaa sairastaa. Eikä se tietenkään ole kenellekään kivaa, nuha ja yskä ei ole kuolemaksi, mutta todella uuvuttavia, ja kiusallisia.

Flunssa vaikuttaa ihoon todella paljon, ja yleensä näen vakioasiakkaiden ihosta, jos he ovat olleet kipeänä. Nuha, tulehdus poskionteloissa, tai kuume haihduttaa ihosta kosteutta erittäin paljon. Flunssalääkkeet nostavat hikiaaltoja, jotka haihduttavat ihon kosteutta, ja lääkeaineet vaikuttavat myös aineenvaihduntaan, ja saattavat aiheuttaa turvotusta.

Paras apu olisi tulla heti parannuttua kasvohoitoon. Hyvällä kasvohoidolla tilanne olisi helpoin korjata. Iho, kun on oikein kuivunut, niin siinä on kova, hilseilevä pinta, joka ei läpäise kunnolla kotihoitovoiteita. Tavallinen kotihoito lakkaa tehoamasta, ja tarvitaan tehokkaampia konsteja. Jos aikaa ei ole koko kasvohoitoon, ihan puolentunnin pikahoitokin on paikallaan. Aina kannattaa kysyä, jos pikaista aikaa löytyisi, peruutusaikoja saattaa tulla, ja Marilla on yleensä hiukan löysempi aikataulu, kuin minulla.

Jos tilanne hoidetaan kotikonstein, niin sitten parasta on käyttää useammin kuorintaa, ja naamiota. Viikon kuuri, joka toinen päivä, kuorinta ensin, ja sitten päälle naamio, joka saa jäädä vaikuttamaan yön yli. Esimerkiksi Multivitamin Thermofoliant (83€) kuorinta ja sen päälle Multivitamin Recovery Masque (69€)naamio.

2 kommenttia:

  1. Jep, itsekin oon kipeenä ja jouduin perumaan ajan teille.

    Tuli kyllä ihan uutena, että flunssa vaikuttaa ihoon. En ole ennen tuollaista tullut ajatelleeksi. :o

    Jos nyt parannun, niin huomenna näemme ! :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi sinä parannuit aika pian. Kiva, kun kävit kommentoimassa sivuillamme, juuri tätä haluammekin, hyvää yhteyttä asiakkaisiimme.

    Inkeri

    VastaaPoista