torstai 15. syyskuuta 2011

Mielenkiintoinen blogi

Olen alkusyksyn aika innostuneesti seurannut muiden blogeja, ja Blogilistaa. Varsinkin, kun elokuussa oli yrittäjänaisten jäsenilta, jonka aiheena oli blogit, ja Facebook.
Kävin äsken katsomassa Blogilista.fi sivustoa, ja löysin ihan juuri avatun blogin.

Blogin aihe oli todella mielenkiintoinen, blogin nimi on Narsismin riivaama. Ajattelin ryhtyä seuraamaan sitä, ensiksi aihe kiinnostaa minua todella paljon. Haluan myös nähdä miten tuon tyyppinen blogi kehittyy lukijoiden kannalta. Nythän ihan huippuluettu blogi on nimeltään Syöpä. Tämä narsistiblogi voi olla samanlainen, jonka lukijamäärä nousee äkkiä pilviin.

Laitoin tuon blogin omaan blogilistaani, tuohon sivuun, mutta tässä siihen linkki myös. Itseäni kiinnostaa tuo narsismi aihe, koska keskustelen siitä usein asiakkaitten kanssa. Olen yrittänyt etsiä aiheesta kirjallisuutta, mutta sitä on valitettavan vähän.

Kerään vielä lisää noita mielenkiintoisia blogeja, ja laitan ne tuohon sivuun, niin voitte muutkin katsoa kiinnostaako ne. Laitoin siihen myös blogin nimeltään Business woman, koska se on kiva, viihdyttävä, mutta ihan asiallinen muotiblogi, ja ihailen siinä hyvä laatuisia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti