sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Ihonhoitotuotteet vaihdetaan vuodenajan mukaan

Voi olla, että otsikko on vähän väärä, koska nämä meidän vuodenajat ovat muuttuneet niin kummallisiksi. Nytkin on luvattu koko viikoksi korkeapainetta ja kesäkeliä jota odotettiin koko kesä. En oikein osaa ennakoida enää mikä se iholle merkitsee nyt, kun iho on kokenut sisälämmitystä muutaman viikon. Luulisi lämmön olevan hyväksi, mutta se jää nähtäväksi.

Talveksi tarvitaan suojaa ja kosteutta

Perjantaina Pimeän Kaupan illan tarjouksia kannattaa hyödyntää ja hankkia talvikäyttöön sopivat hoitotuotteet. Oli talvi miten leuto tahansa meillä on sisälämmitys päällä ja se on ongelmia tuottava. Viime talvenakin iho ei oikeastaan kärsinyt pakkasista vaan kovasta tuulesta joka ahavoittaa ihoa. Tuo tuuli oli ihoa enemmän rasittava kuin tavallinen kymmenenasteen pakkanen. Lämpötila oli suojan puolella, mutta tuuli osui ihoon parinkymmenen pakkasasteen voimalla. Olen jo pari viikkoa havainnut, että asiakkaiden ihot ovat kuivuneet sisälämmityksestä joka on pahinta isoissa työpaikoissa. Viime talvena uutuutena tullut Phyto Replenish Oil (100€) tehotippa on erinomainen suoja kuivuutta, tuulta ja ilman saasteita vastaan. Meillä suomessa nuo ilman saasteet ei niinkään ole ulkoilmassa kuin keväisin, vaan nämä monet työpaikkojen sisäilmaongelmat rasittaa ihoa. Barrier Repair (66€) on myös tarpeellinen suoja kosteuden haihtumista vastaan. 

Silmänympärys kärsii talvesta

Silmänympärys on kasvojen ihon herkin ja ohuin kohta ja se joutuu tosi koville talvella. Hyvin
monella valuu silmät tuulessa ja kirkkaassa auringossa. Tuo kyynelneste on erityisen kuivattavaa ja talvella on hyvä käyttää siltä suojaavaa silmänympärysvoidetta. Lähes kaikki yli viisikymppiset käyttää silmätippoja kuivuuteen, tai muihin silmäongelmiin ja ärsyttävät erittäin voimakkaasti silmänympärysihoa ja niiden takia silmämympärystää käsitellään aika ronskisti. Multivitamin Power Firm (75€)) suojaa ihoa kyynelnesteeltä ja silmätipoilta. Se sulaa ihon rakenteeseen eikä lähde liukenemaan ensimmäiseen silmän kosteuteen. Sen parina yöksi toimii hyvin meidän tehoryppyvoide silmänympärille Age Reversal Eye Complex (86€) joka siloittaa pikkuryppyjä ja estää ihon veltostumista. Myös Intensive Eye Repair (71€) hillitsee kuivuutta ja se sopii hyvin atooppisen kuivalle iholle. Tehokkain tuote silmien ympärille on Stress Positive Eye Lift (89€) joka poistaa turvotusta ja rauhoittaa ärtyneen kuivaa silmänympärysihoa. Se on riittoisa ja helppo käyttää, koska sen voi jättää yöksi vaikuttamaan. Se on ollut nyt myynnissä toukokuusta lähtien ja siinä ajassa siitä on tullut todella paljon positiivista palautetta.

Talvella kannattaa käyttää täyteläisempiä tuotteita

Meidän kuivattavan sisälämmityksen takia kaikki tuotteet kannattaa vaihtaa ns.talvilaatuun loka-marraskuussa. Puhdistukseen kannattaa lisätä Precleanse (66€), tai uutuus Precleanse Balm (58€) ellei ne ole muuten käytössä. Kumpikin vähentää puhdistuksen rasitusta ja hoitaa ihoa. Hoitosuihke on hyvä tapa kosteuttaa ihoa ja sen käyttöä kannattaa lisätä. Esimerkiksi Antioxidant Hydramist (67€) on erinomainen poistamaan kireyttä ja kuivuutta kesken päivän, koska sen voi suihkuttaa myös meikin päälle. Tietysti Multivitamin Power Recovery (72€) on ykköstuote ihon kunnon ylläpitämiseen hankalissa olosuhteissa. Se onkin lähes kaikilla vakioasiakkailla kotona, mutta jos se on jäänyt hiukan unohduksiin kesällä nyt se kannattaa ottaa käyttöön. Seuratkaa ilmoittelua lehdissä, blogissa ja facebookissa mitä tarjouksia meillä 29.9 löytyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti