maanantai 4. syyskuuta 2017

FaceFit pikahoito mullistaa ihonhoidon

Dermalogica on ihonhoidon edelläkävijä kosmetiikan kehittäjänä, ammattitaidon ylläpitäjänä ja uusien menetelmien suunnittelijana. Dermalogica on ollut jo vuosikausia ammattilaiskosmetiikan ehdoton ykkönen eikä turhaan. Tämä uusi FaceFit pikahoito tuo kosmetologin ammattitaidon kaikkien ulottuville.

FaceFit ei korvaa kasvohoitoa

Ensimmäiseksi haluan tehdä selväksi ettei FaceFit pikahoito korvaa perusteellisia kasvohoitoja ettei vaan kenellekään tule siinä pettymystä. FaceFit on hoito jossa paneudutaan ihon ongelmakohtaan ja annetaan ohjeet ja neuvot miten ihon voi hoitaa ongelmattomaksi. FaceFit hoidon voi tehdä, vaikka ruokatunnilla koska siinä ei poisteta silmämeikkiä eikä sotketa hiuksia. Hoidossa asiakas on istuvassa asennossa ja vaatteet suojattuna. Hoidon aluksi asiakkaalta kysytään tärkeimmät asiat mitkä liittyy ihonhoitoon ja mitä asiakas itse pitää ihonsa ongelmina. Alkupuhdistus tehdään kasvoille, mutta silmämeikkiä ei poisteta. Sen jälkeen iho kuoritaan Daily Microfoliantilla (786€) tai Daily Superfoliantilla (96€). Kuorinnan jälkeen ihoon imeytetään tilanteeseen parhaiten sopivat tehoaineet ultraäänilaitteen, tai Bt-sonicin avulla. Lopuksi iholle laitetaan päivävoide ja halutessa meikinpohjustusvoide. Hoitotapahtumaan ohjeistuksineen on hyvä varata 30-45-minuuttia. FaceFit pikahoidon hinta on 25€, mutta jos asiakas tekee ostoksia hintaa ei oteta. 

FaceFit ohjaa oikeaan ihonhoitoon

Yleensä, kun uusi asiakas varaa hoitoaikaa hän on hyvin epävarma millaisen hoidon hän tilaa. Kasvohoitojen hintoja on myös täysin mahdotonta vertailla eri kauneushoitoloiden kesken, koska hoitojen nimet eivät oikeastaan kerro mitään. Joku voi myydä jotain prinsessahoitoa satasella ja hoitoon ei kuulukkaan paljon muuta kuin kosteusvoiteen levitys ja kaikki muu maksaa erikseen. Silloin, kun asiakas haluaa ensin neuvotella mikä hänen iholleen olisi parasta FaceFit on hyvä valinta.  Se ei tee ihmeitä, mutta sen aikana asiakkaalle selviää mitä muuta iholle voi tehdä ja millainen ihotyyppi hänellä on. Jos asiakas päättää tulla kasvohoitoon siihen varataan uusi aika. Korostan tätä, että FaceFit on pikahoito emmekä voi sitä muuttaa saman tien pidemmäksi kasvohoidoksi vaan siihen tarvitaan uusi ajanvaraus. Sitä ei siis tarvitse pelätä, että samalla kun asiakas hoitoon istahtaa hänelle tehdään koko repertuaari ja hintaa lisätään sen mukaan. 

Oikeat kotihoitotuotteet maksaa saman kuin väärätkin

Minulle on aina ollut mysteeri miksi ihmiset hakevat oikeaa ihon kotihoitoa kokeilemalla eri tuotteita, tai kuuntelemalla ystävien neuvoja. Eikä niin pätevää kosmetologia löydykkään joka pystyy parin minuutin vilkaisulla meikin läpi näkemään mitä asiakas iholleen tarvitsee. Miksi ihmeessä ei pyydetä alan ammattilaisen apua. Meidän kosmetologien on täytynyt tehdä jotain aivan perusteellisesti pieleen, kun kuluttajat eivät osaa hakea apua ihonhoitoon ihonhoidon ammattilaiselta. Kaikki muu kyllä kelpaa kysellään apteekista, kokeillaan luontaistuotekauppaa ja käydään kotikutsuilla. Mikään tuote ei sovi yhteen ja suurin osa rahasta menee ihan hukkaan. Yhtä hyvin nämä virheet voi tulla Dermalogican tuotteilla. Jos asiakkaalla on kuiva vanheneva iho ja hän valitsee  savipohjaisen Dermal Clayn puhdistamiseen ja Oil Control Lotionin kotihoitoon niin ei siitäkään hyvää seuraa. Järkevin ja taloudellisin tapa hoitaa ihoaan on ostaa kosmetologin valitsemat kotihoitotuotteet. Juuri tähän uudella FaceFit pikahoidolla pyritään. Asiakas saa juuri hänen omalle iholleen suunnitellun kotihoito-ja hoitolahoitomenetelmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti