tiistai 26. syyskuuta 2017

Pimeä Kaupan iltana alennus -20%

Perjantaina 29.9 on Hämeenlinnan keskustassa Pimeän Kaupan ilta ja me lopetamme hoitotyöt kello 15.00 ja palvelemme sen jälkeen ostoksilla kävijöitä. Olemme paikalla kello 21.00 asti. Tervetuloa!

NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA ALENNUS -20% ja OSTAESSASI YLI 100€ TUOTTEET SAAT MATKAKOKOPAKKAUKSEN LAHJAKSI! (Arvo 66€)

Alennus koskee kaikkia tuotteita  myös Youngbloodin meikkejä paitsi uutuuksia Nightly Lip Treatment (78€) ja Precleanse Balm (90 ml 58€). Nyt Tähtitarjouksena olevia Daily Superfoliantia ja Daily Microfoliantia ei alennus koske.

Yli 100€ ostoksesta lahjaksi tuleva etupakkaus on harvinaisen hyvä. Pakkauksessa on normaalikokoinen Climate Control Stick huulirasva joka tulee kaikille tarpeeseen. Sen lisäksi mukana on Precleanse 30 ml alkupuhdistusaine ja Overnight Retinol Repair siloittava ryppyvoide yli kolmekymppisille. Overnight Retinol Repair on kahden tuubin systeemi missä retinol pitoista voidetta sekoiteta Buffer Creamin joukkoon pikkuhiljaa retinolin määrää nostaen. Tuo matkakoko riittää noin 2-3 viikon käyttöön ja sen vaikutuksista saa jo hyvän käsityksen. Overnight Retinol Repair sopii kaikille muille ihotyypeille paitsi atooppisen kuivalle ja herkälle iholle. Pakkauksessa on mukana selkeät suomenkieliset käyttöohjeet. Näitä etupakkauksen tuotteita ei voi vaihtaa, koska olemme saaneet juuri tämän määrätyn paketin. Pakkauksen arvo on 66€.

KAIKKI TARJOUKSET OVAT MYÖS VERKKOKAUPASSA!

Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa pe 29.9 aamusta su 1.10 klo 24.00 asti.
Ellet pääse pe 29.9 ostoksille voit varata sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla haluamasi tuotteet ja voit hakea ne seuraavalla viikolla. Samaa tuotetta saa ostaa useammankin pakkauksen, jos tiedät jotain käyttäväsi jatkuvasti ja niin kannattaakin tehdä.

Neuvomme mielellämme tuoteostoissa ja ota ystäväsikin mukaan. Esittelemme myös uutuustuotteen Precleanse Balmin.
Varaudu pikkuruuhkaan. Yleensä kello 15-16.30 on paljon väkeä ja kello 18-19.00 samoin. Tosin etukäteen on vaikea ennustaa milloin ihmisiä on eniten liikkeellä. Kuitenkin tapahtuma on hauska ja ihmiset hyvällä mielellä. Goodman ja Tavastila aloittaa alennukset yleensä kello 18.00 ja ainakin Goodman on auki kello 22.00 asti. Lähde mukaan ja tule katsomaan, kun Hämeenlinnan keskusta kuhisee väkeä. 

2 kommenttia:

  1. Pitää heti kertoa miten ihana uusi Precleanse Balm (58€) on. Kokeilin sitä äsken ja olen aivan myyty. Kerron siitä lisää huomisessa blogijutussa. Tiedän jo nyt, että Precleanse Balmista tulee ihan yhtä suosittu kuin Precleansekin on.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi00:29

    Samaa mieltä. Ostin voiteen pariviikkoo sitten englannista ja jo tässä ajassa kouperootinen naaman punoitus on vähentynyt. Eikä iho yhtään kinnaa pesun jäljiltä. Tää tulee jäämään mun kosmetiikkapussiin vakkariksi.

    VastaaPoista