lauantai 30. syyskuuta 2017

Pimeän Kaupan ilta keräsi kansaa keskustaan

Pimeän Kaupan ilta sai taas koko Hämeenlinnan liikkeelle ja myös ympäristökunnatkin. Ihana nähdä miten keskusta on täynnä ihmisiä. Meillä tämä tapahtuma on aina ollut menestys, vaikka moni ihmettelee miten kauneushoitolaan sillä tavoin rynnätään. Hyvät tarjoukset ja Dermalogican ja Youngbloodin korkea laatu saa asiakkaat liikkeelle.

Muutama tuote loppui kesken

Eilen vielä kehuskelin, että tavaraa on hyllyt täynnä. Kaikkeen en kuitenkaan osannut varautua ja joitakin tuotteita loppui. Tavaraa tulee lisää jo tiistaina joten pitkää odotusta ei kenellekään tule. Ensimmäiseksi loppui Multivitamin Thermofoliant (87€-20%) kuorinta joka on hyvä pari nyt Tähtitarjouksena olevien Daily Microfoliantin NYT  56€ (76€) tai Daily Superfoliantin NYT 68€ (94€) kanssa. Mikrokuorintoja voi käyttää monta kertaa viikossa ja Multivitamin Thermofoliant käytetään 2-3 kertaa viikossa. Multivitamin Power Firm (75€ -20%) silmänympärysvoide loppui jo alkuillasta, vaikka sitä oli hyllyssä todella paljon. Se onkin hyvä silmänympärysvoide talvisäähän, kun se sulaa ihon rakenteeseen ja jää suojaamaan ohutta silmänympärysihoa ilmaston kuivattavalta ja rasittavalta vaikutukselta. Ihan vähän ennen yhdeksää meni vielä loppuun Hydrablur Primer (81€ -20%) meikinpohjusteaine sekä Sheer Tint sk 20 (75€-20% ) sävy medium. Tämä taas opetti miten vaikeaa on ennustaa mitä halutaan ostaa.

Perjantai-illan suosikit


Tämä suosikkien lista ei paljoakaan muutu edellisistä Pimeän Kaupan tapahtumista ja näitä tuotteita meillä kyllä riittää. INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml (91€-20% ) on aina ykkössuosikki. Sitä hakee nekin jotka eivät juurikaan muita kotihoitotuoteittata käytä ja mikäs sen helpompaa, kun yksi tehokas hoitovoide joka sopii yöksi ja päiväksi. OVERNIGHT REPAIR SERUM (102€-20%) oli  ehdottomasti suosituin tehotippa ja sehän sopiikin kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteista ykköseksi nousi uusi PRECLEANSE BALM (90 ml 56€, matkakoko 18€). Se kyllä myy itse itsensä, kun asiakas pääsee kokeilemaan sitä  ja näkee miten tuote toimii. Siitä olimme Marin kanssa ilahtuneita, että MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (74€-20%) naamion oli niin moni ottanut vakiokäyttöön. Yleensä suomalaiset ovat arkoja käyttämään kuorintaa ja naamioita, mutta meidän asiakkailla ne ovat jatkuvassa käytössä. Youngbloodin meikeistä suosituimmat oli taas huulikiilteet ja poskipunat.

Ostoksia voi vielä jatkaa sunnuntaihin 1.10 kello 24.00 asti verkkokaupassa. Kiitän kaikkia jotka perjantaina kävivät ja nähdään taas viimeistään seuraavassa Pimeän Kaupan tapahtumassa pe 23.2. 2018. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti