perjantai 29. syyskuuta 2017

Jännittävä Pimeän Kaupan ilta tulossa!

Myönnän, että aina tämän Pimeän Kaupan illan onnistuminen vähän jännittää. Suurin jännitys tulee tavaroiden riittävyydestä. Tämä on nyt kai jo kymmeneskerta, kun me tapahtumaan osallistumme ja tiedämme jo, että kävijöitä on paljon. Nyt olen kyllä varautunut täysin hyllyin ja kerrankin tavarat ovat olleet kommelluksista meillä.

Uudista meikkituotteesi

Yleensä neuvon olemaan taloudellinen ja käyttämään kaikki tuotteet huolellisesti loppuun asti, mutta meikkituotteissa se ei aina ole hyväksi. Monella on meikkipussissaan niin vanhoja tuotteita, että ne jo melkein kävelee itsekseen. Ne jotka käyttävät meikkejä harvemmin voivat pitää samaa meikkivoidetuubia monta vuotta ja ne takuulla ehtii pilaantumaan. Huulipunat sisältää paljon rasvaa ja ne kuivuvat ja härskiintyvät parissa vuodessa. Neuvonkin heittämään kylmän viileästi sellaiset vanhat meikit pois ja hankkimaan uusia Youngbloodin tuotteita, kun alennus on näin tuntuva. Suosituin meikkituote on jauhemainen mineraalimeikki Natural Mineral Foundation (65€-20%) ja varsinkin talveksi se on erinomainen suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se myös säilyy hygieenisenä pitkään, koska jauhe ei elätä pöpöjä niin helposti kuin voidemainen meikki. 
Uutuustuotteena on tussikynämäisessä silmänrajauksessa väri Griss (42€-20%) eli harmaa. Se sopii suomalaisten mieltymyksiin todella hyvin, koska se ei ole liian vahva väri, mutta tuo kuitenkin jämäkkyyttä silmämeikkiin. Myös nuo uutuuspaletit luomiväreistä ovat todella käyttökelposia perusmeikkejä. Duopaleteissa (52€-20%) on kansi vaihtoehtoa. Toinen on beigen ja ruskean yhdistelmä ja toinen on vaalea persikka ja syvä sininen. Loistavinta on, että tummempaa värisävyä voi käyttää kostutettuna silmänrajaukseen ja se myös pysyy hyvin. Muistutan vielä tuosta ripsivärin vaihtamisesta. Hankkikaa uusi hygieeninen ripsiväri, jos omanne on yli kolmekuukautta vanha.

Kosteutus on tärkein talvihoito

Voiteita kuluu jokaisella kaikista eniten ja talven tullessa määrää joutuu ehkä vielä lisäämään. Nyt alennus on sen verran hyvä, että voiteita kannattaa hankkia useampikin. Intensive Moisture Balance (91€-20%) sopii lähes kaikille yli kolmekymppisille ja nuoremmillekin, jos iho on hyvin kuiva, tai atooppinen. Skin Smoothing Cream (87€-20%) on talveksi hyvä rasvaton kosteuttaja niille kenellä on pintakuiva rasvoittuva iho. Talvea varten jokainen tarvitsee tehotippoja tuomaan lisähoitoa ilmaston rasittamalle iholle. Skin Hydrating Booster (99€-20%) sopii aivan kaikille ja kaiken ikäisille. Ultra Calming Serum Concentrate (80€-20%) sopii myös nuorillekin ja se on tarkoitettu vahvistamaan 
herkkää, punoittelevaa couperosaihoa. Vanhenevalle yli kolmekymppisille suosikkitehotippa on Overnight Repair Serum (102€-20%) jonka siloittava vaikutus tuntuu jo parin viikon käytön jälkeen. 

Huomioi nämä!

Talven vaikutukset on kompensoitu jo pelkästään Precleanse (64€-20%) esipuhdistusöljyllä ja riittävällä hoitosuihkeiden Ultra Calming Mistin ( 56€-20%) tai Antioxidant Hydramistin (67€-20%) käytöllä. Uutuustuote PRECLEANSE BALM  (58€ ja 18€) on aivan superhyvä puhdistusaine vähänkin kuivemmalle iholle. Uutuus oli niin hyvä, että olen vakuuttunut siitä tulevan tämän talven suosikkituote. Tilasin sitä jo suuremman lisäerän, kun totesin sen aivan mahtavaksi puhdistusbalsamiksi. Toivottavasti lisäerä ehtii vielä perjantaiksi, koska se kyllä viedään käsistä enkä ollenkaan käsittänyt ennen omaa kokeiluani, että puhdistusaine voi olla niin erinomainen. Precleanse Balm on paras puhdistusaine mitä ikinä olen käyttänyt!

Etupakkaus on aikojen paras

Yli 100€ ostoksesta saat etupakkauksen jonka arvo on 66€ ja sen neuvotteluissa onnistuin todella hyvin. Pakkauksessa on vetoketjulliseen pieneen meikkipussiin pakatut matkakoot Precleanse alkupuhdistuaöljystä, Overnight Retinol Repair tehohoitovoiteesta, normaalikokoinen huulirasva Climate Control Stick ja näytepussi kevään uutuudesta Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamiosta. 

Kaikki tarjoukset löytyy myös verkkokaupastamme ja ne ovat voimassa sunnuntai 1.10 iltaan asti käyttämällä koodia PK2017. TERVETULOA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti