torstai 28. syyskuuta 2017

Tarjoushinnalla Dermalogican ja Youngbloodin "topsellerit"!

Pimeän Kaupan iltana kannattaa täydentää kotihoitotuotteet ja varautua siihen, että talvi tuo tullessaan kuivuuden ja hoidon ja suojauksen tarve lisääntyy. Perushoitotuotteet eli puhdistukset ja voiteet kannattaa vaihtaa "talvilaatuun". Tehotipat ovat myös hyvin tarpeellinen lisä kotihoitoon.

Edellisten kertojen suosikit

INTENSIVE MOISTURE BALANCE 91€-20% on joka kerta ollut ehdoton suosikkituote. Se sopii kaikille ihotyypeille talvella. Kuivalle yli kolmekymppiselle iholle se on hyvä päivävoide ja sen kanssa yöksi sopii Super Rich Repair 135€-20% tai Pure Night 133€-20%. Ihotyypin mukaisen tehotipan kanssa Intensive Moisture Balance sopii aamuin illoin.

OVERNIGHT REPAIR SERUM 102€-20% on talvella meidän suosituin tehotippa. Se on monipuolinen, koska se rauhoittaa myös couperoottista punoittelevaa ihoa. Ensisijaisesti se on tehokas ryppytippa. Sen siloittava ja kiinteyttävä vaikutus on todella tuntuva. Overnight Repair Serum on oma suosikkini talveksi. 

PHYTO REPLENISH OIL 100€-20% lisää päivävoiteen suojaavaa vaikutusta merkittävästi. Sisäilmaongelmista kärsivät saavat Phyto Replenish Oilista parhaan suojan likaa, pölyä, tuulta ja kuivuutta vastaan. 

PRECLEANSE 64€-20% on ollut jo useampana talvena meidän myydyin puhdistustuote Ultra Calming Cleanserin rinnalla. Se on helppo tapa puhdistaa silmämeikkikin samalla, kun kasvot puhdistaa muuten. Hyvän puhdistustuloksen lisäksi se on meille suomalaisille hyvä apu talven kuivuutta vastaan. Uutuutena tullut PRECLEANSE BALM 90 ml 58€ ja matkakoko 18€ tulee olemaan takuulla yhtä suosittu. Uutuustuotteena se ei ole tarjouksena, mutta se on muutenkin edullinen. Tuo normaalikoko 90ml riittää päivittäisessä käytössä parikuukautta. Kokeiltavaksi kannattaa ostaa ainakin tuo edullinen  matkakoko. Precleanse Balm pakkauksessa on silikonipesukinnas mukana jolla hieromalla voi tehostaa vielä puhdistustulosta. Matkapakkauksessa on minikokoinen pesukinnas, joka on tosi kiva pitää mukana.

YOUNGBLOOD meikit ovat aina suosittuja Pimeän Kaupan tapahtumassa. Varsinkin NATURAL MINERAL FOUNDATION 65€-20% jauhemainen mineraalimeikki on monen perustuote ja ellet ole sitä vielä kokeillut nyt siihen on hyvä tilaisuus. Hanki myös uusi RIPSIVÄRI 36€-20%, jos sinulla on yli kolmekuukautta sitten hankittu ripsiväri heitä se roskiin ja hanki uusi hygieenisempi pakkaus tilalle. Ripsivärin vaihtoa suositellaan jopa kuukauden välein, koska tuo putkilo on varsinainen pöpöpesä. Suomalaiset voisivat aluksi opetella vaihtamaan ripsiväri edes kolmenkuukauden välein. Mikään ei tee meikkiä niin sotkuiseksi kuin kuivunut paakkuinen ripsiväri joka varisee kuivuuttaan poskille.

Ostaessasi yli 100€ edestä saat etupakkauksen jonka arvo on 66€. Pakkauksessa on Precleanse alkupuhdistusaine ja Overnight Retinol Repair "ryppyvoide" matkakokoisena ja normaalikokoinen Climate Control Stick huulirasva/suojavoide. TERVETULOA!

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:04

    Suosittelen myös kaikkia Dermalogican käyttäjiä ostamaan talvea varten Overnight retinol -tehohoitoseerumin, joka ainakin omaa ihoani korjannut merkittävästi!

    yt Taina

    VastaaPoista