keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Ihon puhdistus on suomalaisten heikkokohta

Tällä hetkellä Tähtitarjouksena oleva puhdistustuoteyhdistelmä on todella edullinen ja tarkoitus olikin, että se takuulla houkuttelee ostamaan. Puhdistuksen merkitys ihonhoidossa on hyvin suuri ja nyt asiakkaat pääsee itse kokemaan sen miten paljon hyvää Dermalogican kaksoispuhdistus tekee iholle. Tiistai iltana Special Cleansing Gel 500 ml pääsi loppumaan, kun en todellakaan osannut varautua tähän ryntäykseen. Kuitenkin sitä tulee lisää torstain aikana.

Puhdistustehoa on liikaa, tai liian vähän

Suomalaisnaisista alle 20% käyttää puhdistusmaitoa. Loput pesee saippualla, tai pelkällä vedellä. Noista puhdistusmaidon käyttäjistä vielä osa käyttää aivan väärän ihotyypin tuotetta joten oikeaoppisen ihon puhdistuksen tekee hyvin harva. Suomalaiset ovat hyvin puhdasta kansaa ja varmaan siksi koetaan, että ihon pitää oikein kiristää ja natista puhtauttaan. Tätä varten kuivaihoisetkin valitsevat rasvaisen ihon pesutuotteita. Saippuahan aiheuttaa iholle tuon kiristävän tunteen ja moni erehtyy luulemaan sitä puhtauden tunteeksi. Saippuan käyttö meikin poistoon on hyvin yleistä ja veikkaan, että suurempi osa käyttää saippuaa meikin poistoon kuin puhdistusmaitoa. Itseäni se suorastaan kauhistuttaa, kun ajattelen miten ohuet silmäluomet kuivuu ja rypistyy voimakkaasta pesusta ja takuulla iho alkaa punoittamaan ja hilseilemään kuivuuttaan. Toinen huono vaihtoehto on koko pesun pois jättäminen. Vielä nykyäänkin osa naisista menee nukkumaan meikit naamassa ja aamulla vähän korjailee edellispäivän meikkiä. Täysin meikit puhdistetaan pari kertaa viikossa saunareissulla.

Hyvä puhdistus edesauttaa hoitotuotteiden vaikutusta

Jonkinlainen kosteusvoide on käytössä yli puolella suomalaisnaisia, mutta sekin menee hukkaan, jos puhdistus on liian rajua. Toisaalta ei kosteusvoide imeydy kunnolla silloinkaan, jos ihoa ei ole kunnolla puhdistettu ja hiki ja ihotali tukkii huokosia. Silloin, kun käytetään Precleanse +Special Cleansing Gel tai Essentiel Solution NYT 80€ yhdistelmää ihon puhdistukseen ihon pinta on joustava ja vastaanottavainen eikä hoitotuotteita tarvitse niin paljoa. Jos puhdistus on liian voimallista tarvitaan vähintään tuplamäärä hoitotuotteita normalisoimaan ihon tilanne. Oikeaoppinen puhdistus säästää hoitotuotteita ja yleensä nämä hoitotuotteet ovat kalliimpia kuin puhdistustuotteet. Talvipakkasissa Precleansen hoitavat kasvisöljyt ovat erittäin merkityksellisiä, koska jo puhdistusvaihe on hoitava. Silloin, kun monen päivän meikit pyörii ihon pinnalla ja imeytyy huokosiin iho on takuulla näppyläinen. Hyvin moneen iho-ongelman auttaa oman ihotyypin mukainen kaksoispuhdistus.
Tervetuloa puhdistustuoteostoksille. Torstaina 14.9 on jo taas Special Cleansing Geliäkin. Kerron vielä, että to 14.9 suljemme tasan klo 17, koska Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset tekee retken Cats musikaalia katsomaan Tampereelle ja me lähdemme Marin kanssa porukkaan mukaan. 

1 kommentti:

  1. Minä olen kovasti ollut kiinnostuntu konjac- sienestä iholle. Tuttava siitä joskus mainitsi, että oli nähnyt niitä myytävän. Olen viime vuosien aikana yrittänyt hankkia laadukkaita puhdistustarvikkeita, mutta ennen tosiaan pesin ihon pelkästään saippualla. Nyt on hyvä aika alkaa kiinnittämään ihoon huomiota, talvikin kun kuivattaa kovasti.

    VastaaPoista