keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Uusi Precleanse Balm karkottaa lian!

Perjantaina meillä on ensiesittelyssä Dermalogican uutuus Precleanse Balm (58€, matkakoko 18€) joka on suositun Precleansen (68€) sisarustuote.

Precleanse Balm sulattaa kaiken lian

Precleanse Balm on täyteläinen balsamivoide joka on tarkoitettu alkupuhdistukseen varsinkin kuivalle ja kiristävälle iholle. Precleanse Balmia voi kuitenkin käyttää aivan kaikille ihotyypeille varsinkin Suomen sisälämmityskautena. Precleanse Balm sisältää ihoa pehmentävän aprikoosiöljyn joka vähentää kuivuutta ja kireyttä pintakuivalla iholla. Dermalogican kehittämä biolipidikompleksi vahvistaa ihon suojabarriääriä ja hidastaa kosteuden menetystä. Pieni määrä eteerisiä öljyjä jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Precleanse Balm sopii kaiken meikin poistoon paitsi ei henkilölle jolla on ripsipidennykset. Sen jälkeen käytetään ihotyypin mukaista puhdistustuotetta aivan samoin kuin Precleanse öljynkin jälkeen.

Näin käytät Precleanse Balmia

Precleanse Balm pakkauksessa on mukana kevyt puhdistuskinnan joka parantaa puhdistustulosta. Myös matkakokoisissa pakkauksissa on minikokoinen puhdistuskinnas. Preeclense Balmia otetaan noin herneenkokoinen määrä kintaaseen, tai kämmenelle ja se hierotaan kuivalle iholle kaiken lian päälle. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan balsamia hetki iholla jolloin se muuttuu vesiliukoiseksi maidoksi. Sen jälkeen kasvot huuhdellaan huolellisesti ja käytetään ihotyypin mukainen puhdistustuote. Nyt on oikeastaan makuasia kumman Precleansen valitsee, koska kumpikin sopii kaikille ihotyypeille. Tämä uutuustuote on helpompi pitää matkoilla mukana, koska voidemainen tuote ei takuulla vuoda kuljettaessa. Tuo Precleanse Balmin mukana tuleva puhdistuskinnas tehostaa puhdistustulosta huomattavasti varsinkin, jos käyttää runsaasti meikkiä. Suosittelen kokeilemaan tätä uutuutta. Itse olin hyvin ihastunut siihen parin kokeilukerran jälkeen. Huomioikaa ettei uutuustuote ole tarjouksessa Pimeän Kaupan iltana, mutta tervetuloa silloin tutustumaan tuotteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti