maanantai 25. syyskuuta 2017

Tähtitarjouksena taikajauheet!

Kaikki ihot tarvitsevat mikrokuorintaa ja nyt niitä saa hyvään hintaan. DAILY SUPERFOLIANT NYT 68€ (94€) ja DAILY MICROFOLIANT NYT 56€ (76€) ja saat lahjaksi matkakoot Multivitamin  Power Recovery Masque naamiosta ja Ultra Calming Mist hoitosuihkeesta. Arvo 35€. Voimassa 8.10 saakka.

Mikrokuorintaa tarvitsevat kaikki

Kaikki ihotyypit tarvitsevat kuorintaa voidakseen hyvin. Dermalogican kehittämä mikrokuorinta on loistava tuote jossa on kaikki kuorinta-aineen hyvät puolet. Daily Microfoliant on ollut myynnissä yli kaksikymmentävuotta ja se on Dermalogican suosituin tuote ympäri maailmaa. Viime talvena se sai sisarustuotteen Daily Superfoliantin joka on tehty Age Smart linjaan ja yli 35-vuotiaille. Mikrokuorinnat sulattavat ihon pinnalta kaiken täysin kuolleen solukon, mutta ne eivät poista mitään ihon hyviä suoja-aineita. Siksi kenenkään ei tarvitse pelätä, että kuorisi ihoaan liikaa. Ihosta poistuu miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa, mutta varsinkin kuivaan sisälämmitysaikaan niistä osa ei irtoa itsestään vaan jäävät kiinni ihonpintaan. Tämä kuollut solukkokerros tekee ihosta harmaan kalpean eikä meikki levity kunnolla ja hoitoaineet eivät pääse imeytymään. Daily Superfoliant eroaa sillä tavoin, että se poistaa tehokkaasti myös ilmansaasteiden tuomaa kuonakerrosta ja siinä on elvyttäviä aineosia jotka hidastavat vanhenemista. Kumpaakin kuorintaa voi käyttää 2-7 kertaa viikossa. 

Kuorinta auttaa muita tuotteita imeytymään

Kaupan päälle tulevat Multivitamin Power Recovery Masque ja Ultra Calming Mist on valittu sen takia, että kuorinnan jälkeen niistä saa parhaan tehon irti. Kuorinta ja naamio peräkkäin käytettynä on kuin kasvohoito kotona ja siihen kannattaa panostaa näin talven tullessa. Multivitamin Power Recovery Masque sopii kaikille ihotyypeille ja se kosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Sen voi myös jättää yöksi vaikuttamaan. Ultra Calming Mist on vaikutukseltaan erittäin rauhoittava ja kosteuttava. Se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää punoitusta ja couperosan syntyä. 
2 kommenttia:

 1. Olen niin iloinen että juuri tämä kaksikko tuli tarjoukseen, olisin muutenkin tilannut ne tulevana perjantaina! OSaatko vielä kertoa millaisia muita tarjouksia mahtaa tulla?
  Entä tuleeko sellaisia "pussukoita", joita ollut aikaisemmin (matkakokoisia tuotteita). Entä pystyykö niitä verkkokaupasta tilaamaan?

  VastaaPoista
 2. Kysyt hyvää aikaa perjantain tarjouksia, kun saan tänään illan aikana ne selväksi ja aamulla ne ovat blogijuttuna.
  Tuo perinteinen -20% normaalihintaisista tuotteista on varmistunut ja yli 100€ tuoteostoista saa matkakokopakkauksen arvo 66€. Siinä olevat tuotteet ei ihan vielä ole selvillä. Tuo -20% koskee kaikkea muuta paitsi näitä Dailyjä jotka ovat nyt Tähtitarjouksena ja uutta Nightly Lip Treatmentiä ja perjantaina myyntiin tulevaa Precleanse Balmia (90 ml 58€). Kaikki tarjoukset ovat myös verkkokaupassa pe aamusta su iltaan saakka.
  Tehkääpä siis listaa miten täydentää kotihoitotuotteita.

  Inkeri

  VastaaPoista