perjantai 8. syyskuuta 2017

Bt-Sonic ultraäänilaite kotikäyttöön on huippujuttu!

Nyt olemme Marin kanssa kokeilleet kolmisen viikkoa kotikäyttöön tarkoitettua Bt-Sonic ultraäänilaitetta ja kumpikin olemme aivan myytyjä. Laite on helppo lisäys kotihoidon tehoon ja käyttökelpoisuuteensa nähden kohtuuhintainen.

Bt-Sonic vakuutti meidät

Pitää myöntää, että olemme Marin kanssa hyvin ennakkoluuloisia uusia asioita kohtaan mitä työhömme tulee. Kokemus on jo kummallekin opettanut, että valtaosa uutuuksista on hetken huumaa ja niihin ei löydy järjellistä perustetta. Seuraamme ammattimme uutuuksia todella tarkkaan ja kummallakin on omat kiinnostusalueensa johtuen jo kolmentoistavuoden ikäerostammekin. Päädymme hämmästyttävän yksimieliseen tulokseen mikä on hyvä juttu ja mikä ei. Olemme kumpikin ylikriittisiä ja varsinkin, kun kyse on asiakkaille myyntiin tulevista tuotteista haluamme olla varmoja, että juttu toimii. Tällä systeemillä tiedämme tarkkaan, että tarjoamme asiakkaille parasta mahdollista laatua jonka takana voimme varmasti seisoa. Kokeilimme kumpikin toukokuussa ensimmäistä kertaa Bt-Sonic laitetta ja se vaikutti heti järkevältä ja tehokkaalta. Päädyimme siihen, että hankimme laitteet heti hoitolaan ja itsellemme, kun ne tulevat myyntiin. Laite oli niin näppärä ja helppokäyttöinen, että huomasimme heti sen olevan hyvä ja helppo lisäys tuotteiden vaikutukseen. Olemme sivusilmällä vilkuilleet viime vuosina myynnissä olevia kotikäyttöön tarkoitettuja ihonhoitolaitteita. Yksikään ei ole tähän saakka herättänyt meissä mitään kiinnostusta. Aina olemme todenneet niiden olevan joko tehottomia, tai tuhoisia iholle.

Bt-Sonic tehostaa Dermalogican tuotteiden tehoa

Bt-Sonic laite on suunniteltu käytettäväksi Dermalogican  puhdistustuotteen, tai kuorintatuotteen kanssa. Se sopii yhteen kaikkien Dermalogican puhdistus-ja kuorintatuotteiden kanssa ja sitä voi käyttää kaikilla ihotyypeillä ja kaiken ikäiset. Esimerkiksi, kun iltaisin puhdistaa kasvot ja levittää puhdistusaineen iholle sitä hierotaan 1-2 minuuttia Bt-Sonicilla. Se on siis nopea käyttää ja tuntuu miellyttävän kevyeltä värinältä iholla. Bt-Sonicin ultraäänivirta tehostaa puhdistustulosta ja elvyttää ihon vastaan ottamaan seuraavat tuotteet. Itse koen selvästi aamu-ja iltahoidon olevan tehokkaampaa näin. Daily Microfoliant kuorinnan kanssa ultraäänivirta on aivan loistava lisä ja tarkoitus on, että iho käsitellään aamuin illoin Bt-Sonic laitteella. Olemme Marin kanssa aivan vakuuttuneet, että tuo pikkulaite nopeuttaa ja vahvistaa kotihoidon vaikutuksia merkittävästi. Muistutan kuitenkin ettei teho ja vaikutus ole samaa luokkaa, kun meidän kasvohoitolaitteissa. Bt-Sonic ei korvaa kasvohoidossa käyntiä eikä se ole tarkoituskaan. Laitteessa on tarpeeksi tehoa, että sitä kannattaa käyttää, mutta se on taatusti sen verran lempeä ettei sillä pysty ihoaan vahingoittamaan. 

Bt-Sonic esitellään Pimeän Kaupan iltana 29.9

Yritän saada Bt-Sonic laitteen myyntiin Pimeän Kaupan tapahtumaan ja neuvottelen tiukasti myös hinnasta. Viime tietojen mukaan hinta olisi noin 170€, mutta lupaan olla niin tiukkana, että hinnan on tiputtava alle 150€. Eiköhän tämä lähes neljäkymmenenvuoden kaupankäynti ole jo sisäänostotaitoja opettanut. Sen tiedän ettei Bt-Sonic ole joka naisen tuote. Alle 50% suomalaisnaisista käyttää edes puhdistusmaitoa ja epäilen, että vähintään 10% ei poista meikkejä iltaisin. Näille on turha tarjota mitään lisälaitetta tehostamaan hoitoa, kun ensin pitäisi oppia puhdistusmaidon käyttö. Nille ihmisille joille on luontevaa hoitaa itseään ja selkeät ihonhoitorutiinit ovat kunnossa Bt-Sonic on loistojuttu. Se on mielestäni niin kiva lisäjuttu, että toivoisin sen olevan jokaisella. Ehkä tästä laitteesta voisimme kaikki yhdessä kertoa joulupukillekin, kun kohta sekin aika tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti