lauantai 29. heinäkuuta 2017

Meikkivoiteita joka lähtöön

Meillä on myynnissä useampi värillisiä voiteita niin, että varmaan jokaiselle löytyy lempituote. Dermalogicalla ei varsinaisia meikkituotteita ole, mutta heiltäkin löytyy muutama värillinen hoitotuote. Youngblood on erikoistunut pelkästään meikkeihin ja se on ainoa meikkisarja jota Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. Näin myös herkkäihoisille löytyy sopiva meikki.

Dermalogican värilliset voiteet

Dermalogicalla on kolme värillistä voidetta joilla jokaisella on hiukan erilaiset ominaisuudet. Suosituin on SkinPerfect Primer sk 30 (82€) joka on meikin pohjustusvoide. Siinä on hyvin kevyt valoa taittava mineraalipigmentti mikä hiukan tasoittaa ihon väriä. Se tuo myös heleyttä ja sileyttä iholle ja moni käyttää sitä meikkivoiteen sijalta. SkinPerfect Primer sk 30 poistaa kalpeutta ja antaa iholle lämpimän hehkun, mutta se ei jätä rajoja eikä näytä meikiltä. Se on myös suojaavilta ominaisuuksiltaan erinomainen sekä kesällä, että talvella. Ultra Sensitive Tint sk 20 (72€) on vielä kevyempi peittävyydeltään kuin SkinPerfect Primer sk 30. Se onkin päivävoide jonka väri tulee fysikaalisesta aurinkosuoja-aineesta. Ultra Sensitive Tintin voi laittaa suoraan puhtaalle iholle päivävoiteeksi. Sheer Tint sk 20 (75€) on Dermalogican varsinainen värillinen päivävoide ja se on peittävin näistä kolmesta tuotteesta. Se on tyypillinen BB-voide jossa on kolme ominaisuutta yhdessä voiteessa. Sheer Tint sk 20 on kosteusvoide, aurinkosuojavoide ja värivoide yhtäaikaa. Siitä löytyy kolme värisävyä light, medium ja dark ja tuo medium on kaikista suosituin sävy.

Youngbloodin meikkivoiteet

Youngbloodilla on kaksi meikkivoidetta eli jauhemainen Natural Mineral Foundation (65€) ja nestemäinen Liquid Mineral Foundation (79€). Näissäkin väri tulee mineraalipigmentistä niin kuin Dermalogicankin tuotteissa. Natural Mineral Foundation on meidän kaikkien aikojen suosituin meikkivoide. Kuka on kerran kokeillut tätä jauhemaista tuotetta ei siitä takuulla luovu. Itse olen käyttänyt sitä niin kauan, kun olemme sitä myyneet eli ainakin kymmenenvuotta. Meikkijauhe levitetään tuuhealla meikkisudilla ja sillä saa hyvin luonnollisen pinnan iholle. Tämä Natural Mineral Foundation on meidän peittävin meikkivoide. Riippuen siitä miten monta kerrosta sitä levittää sillä saa hyvinkin peittävän meikin eikä se koskaan näytä paksulta pakkelilta. Nestemäinen Liquid Mineral Foundation on myös peittävä, mutta ohut meikkivoide. Siinä on samat sävyt ja sama mineraalipigmentti kuin jauhemaisessakin meikissä, mutta se palvelee niitä jotka haluavat nestemäisen meikin. Meikkivoide kannattaa aina pohjustaa Dermalogican meikinpohjustusvoiteella, koska sillä tavoin saa parhaimman lopputuloksen. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:44

    Kumpaa youngbloodin meikkivoidetta suosittelisit kuivaihoiselle (atoopikolle)?

    VastaaPoista
  2. Kumpikin meikkivoide sopii atoopikoillekin. Jos iholla on voimakas atooppinen hilseily tuo voidemainen sitoo sitä paremmin ettei se niin näy. Itse olen superkuivaihoinen ja käytän tätä jauhemaista meikkiä. Se sopii ihan kaikille ihotyypeille riippuen sen alle laitettavista tuotteista. Makuasia on kumpaa haluaa käyttää ja kumman itse kokee paremmaksi.

    Inkeri

    VastaaPoista