lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kasvohoitojen vaikutus on näkyvä!

Olen taas viime päivinä pistänyt merkille miten näkyvä vaikutus kasvohoidoista tulee. Hoidossani on ollut pari asiakasta jotka käyvät harvakseltaan ja heillä tuli ihan hämmästyttävän näkyvä muutos ihoon. Toinen heistä soittikin kiittääkseen hoidosta ja kertoi saaneensa monelta tutultaan kommentteja  hyvänvoivasta ihosta. Tämä on parasta palautetta työstä. Nyt työmotiivi nousee pilviin ja on ihana palvella tyytyväisiä asiakkaita.

Aurinko samentaa ihon väriä

Yksi selvä syy näkyvään vaikutukseen on uv-säteilyn haittojen korjaaminen. Tässä vaiheessa kesää moni on saanut jo paljonkin aurinkoa ihan vaan pihatöissä, tai muuten ulkoillessa. Hyvin usein rusketus on hyvin epätasaista kaikilla yli nelikymppisillä, koska estrogeenin väheneminen vaikuttaa pigmenttiin. Nykyisillä tehokkailla, mutta hellävaraisilla entsyymikuorinnoilla saadaan tuo kirjavuus pois ja samea kuollut kerros irtoaa. Ihon kirjavuuden lisäksi uv-säteily lisää ja nopeuttaa solukuolemaa ja näin kesällä kuollutsolukerros on paksu. Paksu kuollut kerros estää myös hoitotuotteiden imeytymistä ja hoitoaineet eivät vaikuta kunnolla. Kosteuttava kasvohoito 87€ kirkastaa ja puhdistaa ihoa näkyvästi. Kaikki hoitoaineet Kosteuttavaan kasvohoitoom sekoitetaan sekoitetaan jokaista asiakasta varten erikseen ja näin kasvohoito on aina yksilöllinen. Kosteuttavaa kasvohoitoa voi tehdä kaikille ihotyypeille, koska se muokataan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tuo kirkastava vaikutus säilyy 3-6 viikkoa ihotyypista ja tilanteesta riippuen. Hyvällä kotihoidolla voidaan pidentää huomattavasti kasvohoidon vaikutusta. 

Nanolift kiinteyttää ja poistaa turvotusta

Nanolift (118€) on meidän tehokkain kasvohoito ja nykyään 90% hoidoistamme on Nanolift hoitoja. Se sopii kaikille yli kolmekymppisille, koska siinäkin hoitoaineet sekoitetaan asiakkaan mukaan eli koskaan ei ole kahta samanlaista hoitoa. Nanolift kasvohoito on muuten samanlainen kuin Kosteuttava kasvohoito, mutta siinä käytetään kahdenkymmenenminuutin verran mikrovirtaa ihon toimintojen elvytykseen ja vaikutusaineiden imeyttämiseen. Nanolift hoidon vaikutus on suorastaan ällistyttävä, koska jo yksi hoitokerta kaventaa kasvoja ja parantaa ihon napakkuutta. Ehdottomasti Nanolift kasvohoito on tehhokkain hoito mitä koskaan olen tehnyt ja se on myös miellyttävän rentouttava. Uudet asiakkaat hiukan jännittävät mikrovirtaa ensimmäisellä kerralla, mutta virta on lähes tuntumatonta ja siinä melkein nukahtaa. Mikrovirta ja hoitoaineet vaikuttavat suuresti aineenvaihduntaan ja siksi turvotus vähenee näkyvästi ja ihosta tulee kiinteä. Iän myötä nestekierto aina heikkenee ja ihosoluihin kerääntyy nestettä. Turvonnut nesteinen iho on velton hyllyvä ja siihen tulee myös näkyviä juonteinta helpommin. Kun ylimääräinen neste saadaan pois muutos ulkonäössä on näkyvä. Tuo vaikutus kestää noin 3-6 viikkoa ja yleensä vakioasiakkaat käyvät 4-8 viikon välein hoidossa. Ellet ole pitkään aikaan käynnyt kosmetologilla suosittelen sitä lämpimästi. Nykyiset hoitotuotteet ja menetelmät antavat näkyvän vaikutuksen. Tervetuloa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti