tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kevennä meikkiä kesäksi

Moni jäi nyt lomalle heinäkuun alusta eikä tavallisia työmenoja ole pitkään aikaan ja siksikin meikkaus jää vähemmälle. Toisaalta kesähelteellä ei ole kiva käyttää vahvaa meikkivoidetta, jos hikoilee paljon. Tosin vieläkään ei ole hellettä luvassa, mutta kyllä se vielä tulee.

Värillinen päivävoide Sheer Tint sk 20 

Dermalogican värillinen päivävoide Sheer Tint sk 20 (79€) on erittäin suosittu meikkivoide kesät ja talvet. Siinä on kolme värisävyä light, medium ja dark ja tuo medium sävy on ehdottomasti suosituin, mutta loppukesästä käy myös dark sävy. Monella asiakkaalla on kummatkin sekä medium, että dark ja he sekoittavat niitä keskenään tarpeen mukaan. Periaatteessa värillisen päivävoiteen alla ei tarvitse käyttää mitään kosteusvoidetta ja on tarkoitettu Sheer Tintinkin kohdalla. Suosittelisin kuitenkin, että vanhemmalla kuivalla iholle laitettaisiin ensin hoitotuote ja sitten vasta värillinen voide. Kosteuttava tehotippa Skin Hydrating Booster (94€) on hyvä alustuote Sheer Tintille ja kaikki Dermalogican kosteusvoiteet sopivat siihen tarkoitukseen. Sheer Tintissä on suojakerroin kaksikymmentä joka riittää lyhyissä ulkoiluissa, mutta ei koko päivän auringossa olossa. Mikäli on pitkään ulkona auringossa Sheer Tintin alle voi laittaa Dynamic Skin Recovery sk 50 voiteen. Sheer Tint sk 20 on hyvin kosteuttava itsessäänkin ja hyvin levittyvä eikä siitä jää rajoja.

SkinPerfect Primer sk 30 on suosittu kesämeikki

Dermalogican suosittu meikinpohjustusaine SkinPerfect Primer sk 30 on meidän suosituin värillinen tuote iholle. Moni käyttää sitä kesät ja talvet meikkivoiteen sijasta, mutta sen alle pitää aina laittaa hoitotuotteet. SkinPerfect Primer sk 30 on ohut ja hyvin levittyvä eikä se näytä meikiltä. Siinä olevat valoa taittavat pigmentit saa ihon näyttämään sileämmältä ja hehkeämmältä. Kaikki jotka tätä tuotetta kokeilee jää sen käyttäjäksi. Se on tuote joka puhuu itse puolestaan. Itse käytän SkinPerfect Primeriä aina meikin alla enkä halua enää tehdä meikkiä ilman sitä, koska se tekee ihosta niin paljon paremman näköisen. Yksinään käytettynä ilman muuta meikkivoidetta se antaa iholle kauniin luonnollisen sävyn ja iho näyttää tasaisemmalta. Niillä kenellä on enemmän peitettävää ja epätasainen ihon väri Sheer Tint sk 20 on peittävämpi voide. Tuo SkinPerfect Primerin suojakerroin kolmekymmentä riittää hyvinkin Suomen auringossa ja samalla, kun voide suojaa ja kosteuttaa iho saa kauniin sävyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti