perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kasvohoitoon ennen juhlia

Hyvin vähän naiset panostavat ihonhoitoon juhlia varten ja se kyllä hämmästyttää minua. Ostetaan kyllä juhlamekot, käydään kampaajalla ja jopa laihdutetaan määrättyjä juhlia varten, mutta iholle ei tehdä mitään. Onneksi nykyisin aika moni käy meikissä juhlapäivänä, mutta ei meikkikään peitä laiminlyötyä ihoa.

Ihon normalisoiminen vie aikaa

Silloin, kun kasvoja ei ole koskaan hoidettu ja ihon toiminta on epätasapainossa ei yksi kasvohoito auta. Parin kolmen kasvohoidon jälkeen ja hyvällä kotihoidolla saadaan iho hyvään kuntoon ja tässä menee vähintään parikuukautta. Vakioasiakkaamme kyllä ajoittaa kasvohoitonsa siten, että hoito tulee ennen juhlia. He jo tietävät miten hyvän näköinen juuri hoidettu iho on varsinkin Nanolift (118€) hoidon jälkeen. Aika usein käy niin, että uusi asiakas soittaa alkuviikosta ja varaisi kasvohoidon, kun juhlat on seuraavana lauantaina. Valitettavasti aika harvoin pystymme näin nopeasti antamaan aikaa, vaikka kuinka tahtoisimme. Silloin, kun juhlat on tiedossa, vaikka omat häät, tai viisikymppiset kannattaa varata ensimmäinen hoitoaika useita kuukausia aikaisemmin. Näin pystymme suunnittelemaan hoito-ohjelman millä takuulla tulee näkyviä muutoksia ihon hyvinvointiin. Varsinkin silloin, jos aikomus on laihduttaa kannattaa pitää hyvä ihonhoito ohjelmassa mukana. Tehokkaalla ihonhoidolla pystytään vähentämään ihon veltostumista ja rypistymistä laihduttamisen myötä. Yleensä juhlia varten kasvohoito on parasta tehdä alkuviikosta, jos juhla on lauantaina. 

Ihon hoitoa kannattaa jatkaa juhlien jälkeenkin

Sitä en pysty käsittämään, että ihonhoito lopetetaan kuin seinään juhlien jälkeen. Varsinkin häiden jälkeen käy hyvin usein niin, että hoitaminen jää kokonaan ja iho saa rauhassa ränsistyä ja koko nähty vaiva ja rahallinen panos menee hukkaan. Silloin tuntuu ettei ihminen ole oikein ymmärtänyt oman hyvinvoinnin merkitystä. Iho on hoidettu kuntoon vain noita häitä varten eikä siksi, että ihonhoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koen kyllä suurta harmia, kun kaikki tehty työ katoaa taivaan tuuliin. Kerran kuntoon hoidettu iho pysyy hyvänä hyvinkin pienellä panostuksella. Minulla on useita vakioasiakkaita jotka ovat aloittaneet ihonhoitamisen viisi-tai kuusikymppisiä varten. Nykyisin he ovat yli kahdeksankymppisiä, mutta ulkonäkö on 10-15-vuotta nuoremman. On todella motivoivaa nähdä miten paljon ihon vanhenemista ja rypistymistä voidaan hidastaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti