maanantai 17. heinäkuuta 2017

Tähtitarjouksena PowerBright!

Tähtitarjouksena 30.7 saakka on nyt koko PowerBright pigmenttihoitolinja. C-12 PURE BRIGHT SERUM NYT 120€ (162€) tehoseerumi, PURE LIGHT sk 50 NYT 85€ (112€) päivävoide PURE NIGHT NYT 95€ (133€) yövoide. Kaupan päälle saat Daily Microfoliant kuorinnan ja Skin Resurfacer Cleanser kuorivan puhdistusmaidon ja Antioxidant Hydramist kasvoveden matkakokoisena ja ne riittävät noin kuukauden käyttöön. Arvo 46€

Hormonit ja aurinko altistaa pigmenttiläiskille

Pigmenttiläiskien syntyminen on selvästi lisääntynyt työvuosieni aikana, koska hormonivalmisteita käytetään enemmän ja uv-säteily on voimistunut. Aikaisemmin pigmenttiläiskät eli maksaläiskät liittyi raskauteen ja vaihdevuosiin, mutta nykyisin niitä voi olla kenellä tahansa. Joillakin on voimallinen taipumus näihin pigmenttiläiskiin ja ne tummuvat kevät talvella jo puolen tunnin auringon jälkeen. Pigmenttiläiskät syntyvät siksi, että hormonaalisista syistä melanosyyttisolut eli väriä muodostavat ihosolut syntyvät epätasaisesti. Toisessa kohtaa melanosyyttisolut ovat kasassa ja toisesta kohtaa ne puuttuvat ja kun uv-säteily tummentaa ne alkaa ihosta tulla läiskikkään kirjava. 

PowerBright tuotteet sopivat kaikille

Dermalogican PowerBright tuotteet vaikuttavat kahdella tavalla. C-12 Pure Bright Serum vaikuttaa melanosyyttisolujen jakautumiseen ja vähentää niiden kasautumista. Pure Night yövoide vähentää myös melanosyyttisolujen jakautumista ja se nopeuttaa myös ihosolukon uudistumista. Päivävoide Pure Light sk 50 vähentää uv-säteilyn pigmenttiä tummentavaa vaikutusta. Kaikki nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niissä on myös kosteuttavia ja ihoa heleyttäviä vaikutusaineita. Hyvin usein yli nelikymppisenä rusketus tulee epätasaisena, vaikka varsinaisia pigmenttiläiskiä ei olekaan. Myös heille nämä PowerBright tuotteet ovat hyvät hoitoaineet näin loppukesästä. Mukana tulevat matkakoot Daily Microfoliant kuorinnasta ja Skin Resurfacer Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta ovat tärkeät olla hoidossa mukana, koska kuorinta nopeuttaa aineiden vaikutus ja lisää solujen uudistumista ja pigmenttiläiskien poistumista. Antioxidant Hydramist hoitosuihke kosteuttaa ja korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti