tiistai 11. heinäkuuta 2017

Aikuinen nainen ei lällyile!

Youngbloodin uudet huulipunat ovat olleet nyt myynnissä useamman viikon ja niitä on ostettu huomattavasti vilkkaampaan tahtiin kuin aikaisempia uutuuksia. Tuo mattapintaisuus tekee niistä aivan erilaisia kuin aikaisemmat huulipunat.

Pinkki on pikkutyttöjen väri

Ihan liian moni viisikymppinen on juuttunut niihin meikkiväreihin joita käytti teini-iässä. Varsinkin huulipunaksi valitaan aina lälly pinkki, tai haalea vaalenpunainen pastelli ja ne eivät näytä hyvältä aikuisella ihmisellä. Tavallaan nainen antaa itsestään ristiriitaista viestiä, kun ottaa meikkivärikseen pikkutyttöjen lempivärin. Minusta se syö ihmisen pätevyyttä varsinkin työelämässä. Ranskassa ja Italiassa huulipunien myydyin väri on kirkas punainen ja muita värejä ostaa lähinnä alle kolmekymppiset näin kertoo kosmetiikan myyntitilastot. Meillä Suomessa myydään puhtaan punaista huulipunaa harvakseltaan ja lähinnä pikkujouluaikaan. Jotenkin tuntuu ettei naisten itsetunto kestä näin näyttävää väriä, vaikka kuinka itsekin näkee sen sopivan hyvin. Kirkasta punaista löytyy monissa sävyvivahteissa ja murrettuna se ei näytä mitenkään kovalta. 

Lämmin huulipunasävy sopii suomalaiselle

Vuosikausia on kosmetologit ja meikkien myyjät tyrkyttäneet asiakkaille kylmiä värejä huulille. Kuulemma ne eivät tee hampaita keltaisen näköiseksi. Minusta se on ihan outo ajatus kuka niitä hampaita niin näyttelee ja kulkee hampaat irvessä. Sen sijaan huulipuna vaikuttaa koko ihon väriin ja sen näkee jokainen vastaantulija. Nuo viileät liilan pinkit huulipunat korostaa couperosaa, punakkuutta, kalpeutta ja pigmenttiläiskiä eli kaikkea sitä mitä pitäisi peittää. Siksi tämä vanhanaikainen käsitys kannattaa haudata ja ostaa lämmin huulipunaväri joka saa ihon näyttämään heleämmältä ja vähentää kalpeutta. Varsinkin talvella ei näytä yhtään hyvältä, kun kylmä valo korostaa vielä huulipunan kolkkoa kylmyyttä ja kasvoista tulee kuolon kalpeat. Näin kesällä aurinkolasien kanssa riittää meikiksi kirkkaan punainen huulipuna ja muuta ei tarvita. Youngbloodin uutuuspunissa (32€) on juuri sopivia värejä. Fever on voimakas lämmin punainen, Flirt on hiukan murettu kirkas punainen ja muitakin sävyjä löytyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti