keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Käytä hoitotuotteita riittävästi

Yritämme aina ohjeistaa asiakkaita heidän ostaessa tuotteita mikä on sopiva määrä käyttää. Ihot ovat kuitenkin erilaisia ja hoidon tarve erilainen. Myös ihmisen persoona vaikuttaa tähän ja esimerkiksi minä ja Mari käytämme tuotteita ihan eri tavalla. Minä olen tuhlari ja otan aineita reilusti ja hulauttelen tehotippoja lattiallekin ja hoitosuihkeet suhauttelen milloin mihinkin. Mari taas tekee asiat rauhallisesti ja on järkevän säästeliäs eikä pistä mitään hukkaan, tai ota kerralla liikaa.

Hoitotuotteiden tarve vaihtelee

Samalla ihmisellä hoitoaineiden tarve vaihtelee vuodenajan mukaan, elämän tilanteen vuoksi, tai hormoonitoiminnan eri vaiheissa. Talvella hoitotuotteiden määrä voi jopa tuplaantua, koska ilmasto on niin kuivattava. Ikä tekee myös tehtävänsä ja iho on aivan erilainen viisikymppisenä kuin parikymppisenä. Kaikkien iho kuivuu ja ohenee iän myötä ja rasvoittuva iho muuttuu kuivaksi. Se on asia mitä ihmisten on hyvin vaikea sisäistää ja moni rasvaihoinen hoitaa ihoaan täysin väärin vanhenmiten. 

Dermalogican tuotteet ovat  erittäin riittoisia

Se pitää aina huomioida, että Dermalogican tuotteita käytetään paljon vähemmän kerralla kuin muuta kosmetiikkaa. Dermalogican tuotteissa on niin korkea raaka-ainepitoisuus, että huomattavasti pienempi määrä riittää. Samoin pitää huomioida myös, että useimmat Dermalogican pakkauskoot ovat suurempia kuin muiden sarjojen. Myös se hoitomenetelmä, että laitetaan useampi hoitotuote päällekäin vähentää kerta-annoksen määrää. On erittäin tehokasta käyttää useampi hoitotuote päällekäin ja näin saada täsmähoito eri ihon ongelmiin. Tuotteiden liikakäytöllä ei ole muuta haittaa kuin se on tuhlausta ja tulee kalliiksi. Tietysti jos voiteita lutrataan monta kertaa päivässä iho jo tukehtuu niihin ja alkaa rasvoittumaan. Tällaista en kuitenkaan ole nähnyt kuin muutaman kerran työurani aikana ja silloin kyse on ollut lähinnä pakkomielteestä. Jos taas tuotteita käytetään liian vähän se pienikin määrä menee hukkaan ja on tarkoitukseton. Ihan pieni sipaisu voidetta ei hyödytä mitään ja tavallaan sekin on tuhlaamista. Ei kannata ostaa koko tuotetta ellei aio käyttää sitä kuin pikkusipaisun pari kertaa viikossa. Tuotteita pitää käyttää sen verran, että kaikki kiristys on poissa ja iho tuntuu joustavalta vielä aamullakin. Jos iho on aamulla jo kiristävän kuiva hoitotuotteita kannattaa käyttää runsaammin, tai tarkistaa olisiko jokin tuotelisäys tarpeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti