maanantai 3. heinäkuuta 2017

Tähtitarjouksena aurinkosuojalliset päivävoiteet!

Tähtitarjouksena on nyt kaksi aurinkosuojallista päivävoidetta toinen on värillinen ULTRA SENSITIVE TINT sk 30 NYT 55€ (72€) ja toinen on väritön SUPER SENSITIVE SHIELD sk 30 NYT 70€ (92€). Kaupan päälle saat mustaa vetoketjulliseen meikkipussiin pakatut matkakoot  Special Cleansing Gel puhdistusgeeli, Multi-Active Toner hoitosuihke ja Skin Resurfacer Cleanser kuoriva puhdistusmaito.

Helpot päivävoiteet

Kumpikin näistä päivävoiteista käy kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkistyneelle iholle. Ne sisältävät fysikaalisen aurinkosuojan, joka heijastaa uv-säteilyn poispäin ihosta. Fysikaalinen aurinkosuoja on erityisen hyvä herkistyneelle couperosa-ja ruusufinni-iholle. Super Sensitive Shield sk 30 imeytyy hyvin ja jättää iholle mattapinnan. Se on erittäin kosteuttava ja sisältää myös punoitusta rauhoittavia aineosia. Helposti rasvoittuvalle sekaiholle se on myös omiaan, koska sen koostumus on kevyt ja hyvin imeytyvä. Super Sensitive Shield sk 30 on sopiva myös meikin alle. Ultra Sensitive Tint sk 30 on ollut vuosikausia meillä kesäajan suosituimpia voiteita, koska se on myös lievästi ihon väriä tasoittava. Moni käyttää Ultra Sensitive Tint sk 30 pelkästää kesäajan kevyenä meikkivoiteena. Siinä on myös fysikaalinen aurinkosuoja joten sekin sopii herkistyneelle ja helposti ärsyyntyvälle iholle. Ultra Sensitive Tint sk 30 on vielä hiukan ohuempi, kun Super Sensitive Shiel sk 30 ja sekin imeytyy täydellisesti. Voiteen väri on hyvin kevyt ja huomaamaton eikä jätä rajoja iholle. Tuo kevyt väri tulee raaka-aineista eikä ole varsinainen meikkiväri ja siksi voide sopii myös miehille tasoittamaan huomaamattomasti ihon väriä. 

Puhdistustuotteet kaupan päälle

Lahjatuotteina on puhdistusaineet jotka ovat tarpeellisia kesälomareissuille ja ne sopivat näin kesällä kaikille ihotyypeille. Special Cleansing Gel on geelimäinen todella helppokäyttöinen puhdistusaine. Multi-Active Toner hoitosuihke kosteuttaa, virkistää ja auttaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Multi-Active Toneria voi pitää jääkaapissa niin hellepäivänä kylmä hoitosuihke virkistää mukavasti. Nämä kaksi tuotetta on kierrekorkillisia pulloja joten niihin voi lisätä aineita isommista pakkauksista. Skin Resurfacer Cleanser on yksi lempituotteistani, koska se tekee nopeasti raikkaan ja puhtaan olon. Se on aivan ihana kermamaisen täyteläinen, mutta täysin vesiliukoinen puhdistusmaito. Se pitäisi olla käytössä kaikilla yli nelikymppisillä, koska sen lievä kuorivavaikutus kirkastaa ja siloittaa vanhenevaa ihoa hyvin. Näin kesällä sitä voi käyttää joka päiväkin, mutta ei samalla kertaa muiden kuorinta-aineiden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti