sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Dermalogica on kosmetiikan Rolls Royce

Autoista en ymmärrä mitään, mutta haluan otsikolla ilmaista Dermalogican olevan parasta mitä kosmetiikka maailmassa löytyy. Olen käyttänyt Dermalogican ihonhoitosarjaa noin 10 vuotta eli niin kauan kun sarjaa on suomeen tuotu.

Dermalogica tullessaan mullisti ihonhoito mahdollisuudet täysin. Suurin ero on raaka-aineissa, Dermalogica ei sisällä mineraalirasvoja tai öljyjä, niissä ei ole synteettisiä raaka-aineita eikä hajusteita tai väriaineita. Myöskään eläinkokeita ei ole käytetty. Mineraalirasvojen puuttuminen toi kaikkein suurimman muutoksen. Mineraalirasvat ovat ihan maaöljystä saatavia rasvoja eli suoraan sanoen jäteöljystä puhdistettuja vaseliineja ja parafiineja. Ne tukkivat ihoa ja aiheuttavat mustapäitä ja toisaalta kuivattavat ihon pintaa. Aikaisemmin niitä ei pystytty voidepohjassa korvaamaan, mutta Dermalogica toi niiden tilalle vesiliukoiset kasvisöljyt.

Tämä oli niin suuri parannus, että ensimmäistä kertaa voidaan rasvaiselle ja acne iholle saada aikaan selvää parannusta. Myös kuivattavat alkoholit ja kasvovedet yleensä jäi pois, kun kaikki tuotteet liukenee veteen eikä niitä tarvitse alkoholeilla poistaa. Dermalogica on myös erittäin hyvin siedetty hoitosarja koska ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

Kosmetiikan merkitys kasvohoidon tuloksessa on suuri. Emme saa mitään aikaiseksi hoidolla, ellei kosmetiikka toimi niinkuin pitäisi. Kotihoidossa on sama juttu. Muutama oikein valittu tuote saa ihon tilanteen muuttumaan täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti