sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Paris Hilton, onneton nuori nainen

Lueskelin hammaslääkärin odotushuoneessa Seitsemän päivää lehteä. Siellä oli juttu Paris Hiltonista. Olen kuullut monelta teini-ikäiseltä tytöltä miten he ihannoivat tätä Parisia ja pitävät häntä idolinaan. Se on jotenkin mieltäni vaivaava mysteeri.

Tämä Paris Hilton vaikuttaa sellaisen muovimaailman tuotteelta jota joskus kauneudenhoitomaailmakin sivuaa. Heidän avullaan myydään tuoksuja, meikkejä ja muotia. Ihmettelenkin kuitenkin mikä tällaisesta tytöstä tekee ihailtavan idolin. Hänhän ei ole itse tehnyt yhtään mitään mainittavaa, on vaan rikkaan suvun perijä. Miltähän hänestä tuntuu jos joskus täytää itseään koskevaa kaavaketta, missä kysytään ammattia. Vastaako hän: miljonäärin tytär vai bilehile? Kumpikaan ei itsetuntoa kohota ja huonon olon näkee hänen toilailuistaankin.

Jatkuva juhliminen ja huumeiden käyttö tekee elämästä vääristyneen ja turhauttavan. Jos hän olisi asiakkaani joutuisin sanomaan, että neidin iho on tosi huonossa kunnossa koska tupakointi, alkoholi, huumeet ja valvominen rasittaa ja stressaa ihoa todella paljon.

Nelikymppisinä hän on jo aika rypistynyt ja elähtäneen näköinen, ellei ulkonäköä koko ajan pidettäisi yllä botoxilla ja kirurginveitsellä. Loppujen lopuksi seitsemänkymppisenä hän näyttää noita-akalta. Toisaalta eihän ulkonäöllä ole merkitystä, ainakaan terveessä maailmassa, pääasia, että ihminen on tyytyväinen elämäänsä. Rikas tyttöparka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti