lauantai 9. lokakuuta 2010

Postituksesta postaukseen

Olen aina halunnut  jakaa tietoa ihonhoidosta. Ei kaikkien tarvitse käydä kasvohoidoissa, mutta kaikki voivat hyödyntää tietoja ja neuvoja ihonhoidosta. Varsinkin 30 vuoden työkokemuksen jälkeen koen tieto määräni olevan sellainen, että sitä voisi hyödyntää laajempikin asiakaskunta. Siksi olenkin todella ilahtunut tästä nykytekniikan luomasta mahdollisuudesta kirjoitaa blogia.

Tähän asti olen pyrkinyt asiakaskirjeillä luomaan yhteyttä asiakkaisiin ja tiedottamaan sen hetken tärkeitä asioista. Se on kuitenkin hidas ja aika kallis tapa. Luulen myös, että lähes puolet niistä kirjeistä jää lukematta. Ihmiset on niin suuren tietovirran alaisena koko ajan ettei aika ja tarmo mitenkään riitä kaikkeen.

Siksi on hienoa, että blogia voi lukea silloin kun kiinnostaa ja voin heti tuoreeltaan kertoa uutisia. En toki unohda niitäkään asiakkaita jotka haluavat lukea asiat paperista. Asiakaskirjeiden postitus jatkuu edelleen.

Pyrin kirjoittamaan vähintään 1-2 kertaa viikossa blogiin ja kertomaan mahdollisimman kattavasti eri ihonhoitomenetelmistä ja -ongelmista. Eli yritykseni on siirtynyt uuteen aikaan, postituksesta postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti