tiistai 17. syyskuuta 2013

Ylivoimainen ihonhoitotuote Power Rich

Varmaan nostan liian vähän esille Dermalogican parasta hoitovoidetta Power Richiä ( 50ml, 228€). Sen ainutlaatuisuus on kai itselleni liian itsestään selvä etten muista siitä juuri kertoa. Se on kuitenkin suuri virhe puoleltani, jos asiakas ei tiedä Power Richin olemassa olosta. Tätä voidetta suositellaan jokaiselle yli nelikymppiselle vähintään 2-3 pakkausta vuodessa.

Power Rich hoitovoide tuli markkinoille lähes kymmenen vuotta sitten ja mitään sen parempaa ei ole sen jälkeen keksitty. Se oli ensimmäinen Dermalogican cosmoceutical tuote eli tuote joka on lääkeaineen ja kosmetiikan välimuoto. Sen jälkeen on Dermalogicalle tullut useita cosmoceutical tuotteita eri ihon ongelmiin. Esimerkiksi Overnight Repair Serum ( 15ml, 98€) tehotippa, Age Reversal Eye Complex ( 30ml, 78€) silmänympärysvoide ja Multivitamin Power Serum ( 22ml, 110€) tehotippa on näitä lääkkeen ja kosmetiikan välimuotoja, vain joitain mainitakseni.

Power Rich voiteen myyntiin tulo perustui lähes vahinkoon. Dermalogican omistaja ja pääjohtaja Jane Wurwand pyysi pääkemistiä, tohtori Diana Howardia kehittämään parhaan mahdollisen voiteen ihon vanhenemiseen, vain heille itselleen. Tarkoituskaan ei ollut tehdä voidetta muille, tai suuria eriä ja siksi voide sai tulla maksamaan mitä hyvänsä. Diana Howard tiiminsä kanssa onnistui vihdoinkin yhdistämään kolme raaka-ainefaasia yhteen ja sitä teknologiaa oli haettu kauan. Yleensä voiteissa oli, vain yksi raaka-ainefaasi. Kolmea faasia yhdistämällä saatiin Power Rich erittäin monipuolinen vaikutusaineyhdistelmä. Aktiiviset kasvisuutteet, kasviestrogeenit ja proteiinit tekevät voiteesta lääkkeenomaisen tehotuotteen.

Power Richin runsas raaka-aineyhdistelmä nopeuttaa solujen uusiutumisprosessia. Myös kimmosäikeiden eli kollageeni-ja elastiinisäikeiden vahvuus ja joustavuus lisääntyy ja se taas vaikuttaa ihon kimmoisuuteen. Merilevä, lakritsiuute ja vehnäproteiini parantaa ihon aineenvaihduntaa ja hidastaa ihon veltostumista. Ihon kosteutta lisää aprikoosinsiemenöljy ja allantoiini ja Power Richin kosteutus riittää myös Suomen talvi-ilmastossa. Voide on pakattu viiteen pikkutuubiin, koska tuotteessa on puhtaita, vaikuttavia raaka-aineita eikä juurikaan säilöntäaineita. Yksi tuubi riittää noin viikon käytössä eli koko voidepakkaus kestää noin viisi viikkoa. Power Rich voide on ihan yhtä riittoisa, kuin Dermalogican tuotteet yleensäkin ja käytännössä tuo pakkaus on asiakkailla riittänyt 5-8 viikkoa.

Power Rich voidetta käytettään sekä yöksi, että päiväksi ja se sopii myös silmien ympärille. Jokaisen yli nelikymppisen naisen pitäisi saada edes kerran kokeilla mitä iholla tapahtuu, kun käytetään kunnolla tehoavaa voidetta. Suositeltavaa on, että Power Rich kuuri käytettäisiin aina kolmen kuukauden välein. Hoitona se on todella helppo, koska mitään muuta ei iholle laiteta, kuin Power Rich voide. Juuri tähän aikaan vuodesta Power Richin teho on parhaimmillaan. Sisälämmityksen alkaessa tehovoide on erinomainen ehkäisemään ihon kuivumista ja rasittumista. Aina, kun itse siirryn käyttämään Power Rich kuuria en voi, kuin hämmästellä miten nopeasti iho alkaa tuntumaan silkkiseltä ja pehmeältä. Kasvohoidon jälkeen tuote imeytyy parhaiten ja siitä saa suurimman tehon irti. Myös kuorintaa kannattaa lisätä Power Rich kuurin aikana, jotta ihoon imeytyisi mahdollisimman paljon hyviä tehoaineita.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi22:47

    Muistan hyvin, kun ensimmäistä kertaa kuulin tästä voiteesta. Ajattelin ettei kukaan hullukaan maksa voiteesta tuota hintaa ja ettei mikään voide voi olla niin kummallinen. Sain ensimmäisen tuubin sisareni pakkauksesta kokeiltavaksi ja täytyi myöntää voiteen olleva erinomainen.
    Sitten kävin Nanolift sarjahoidossa ja Power Rich kuului siihen mukaan. Sitten jäinkin jo koukkuun. Voide on tosiaan laiskan ihmisen pelastus, sama aine käy kaikkeen. Yksi tuubi riittää viikon ja lomareissun meikkipussiin ei tarvita, kun yksi tuubi ja puhdistusmaito. Olen käyttänyt vuoden aikana noin viisi voidepakkausta ja ihoni voi todella hyvin. Viime talven ihoni kesti hyvin ilman hilseilyä ja kiristystä mikä yleensä tulee tammikuussa. Power Rich imeytyy hyvin, mutta tehoaineita on kai tarpeeksi, kun iho ei muuta kaipaa. Jos hinta olisi hiukan halvempi siirtyisin ihan kokonaan Power Richin käyttäjäksi.

    VastaaPoista
  2. Uusimman Olivian sivulta 52 alkaa juttu kauneuskirurgiasta ja erilaisiata hoidoista. Juttuun on haastateltu useampaa lääkäriä, valviraa, sky:n edustajaa sekä sosiologia. Voisi melkein olla purkkiarmeijan juttu, kovin samoilla linjoilla ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun kerroit. Pitääpä ostaa tuo Olivia. Kiva, kun lukijat kertovat missä ovat nähneet kiinnostavia juttuja. Itse en mitenkään jaksa seurata koko mediaa, koska juttuja on niin paljon. Haluan kuitenkin olla selvillä mitä alastani puhutaan.

      Inkeri

      Poista
  3. Anonyymi23:19

    Voisiko muutkin kirjoittaa kokemuksiaan tästä aineesta. Olisi kiva lukea mitä mieltä käyttäjät yleisesti ovat ja onko joillakin negatiivisia kokemuksia. Olen pari näytepussia käyttänyt ja voide tuntui todella hyvältä. Hiukan kyllä mietityttää tuo hinta. Kokeilun perusteella olisin heti ostanut voiteen, mutta hinta oli este pikaiselle ostokselle. Kertokaa kokemuksia myös Nanolift sarjahoidosta, kun sekin olisi omalle kohdalleni varmaan tarpeen.
    Miten moni käyttää SkinPerfect Primeriä ja suositteletteko sitä muillekin?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi02:52

    Kun kerran kysytään täytyypi vastata. Olen kolme kertaa ottanut tän Nanolift sarjahoidon ja tosi tyytyväinen olen. Olen entinen rasvanahka ja ikää on nyt viisikymppiä ja risat. Ihoni tasoittui jo ensimmäisellä sarjahoidolla hyvään kuntoon, sen jälkeen olenkin käynyt kahden kuukauden välein hoidossa ja ottanut kerran vuoteen sarjahoidon. Eikä tän tyytyväisempää asiakasta voisi olla. Ihoni on paremmassa kunnossa, kuin ikinä ennen. Ei hilseile, ei työnnä rasvaa, eikä kuki.
    Pelkäsin vähä, että tuo voide rasvottaisi, mutta ei ollenkaan. Ihan hyvin se imeytyi naamaani ja tosi helppohan se on. Olen pari voidepakettia käyttänyt ilman Nanolift sarjaa ja kyllähän se freessaa yksinäänkin. Tekee siloiseksi, kun vauvan peppu. Tyytyväinen siis kumpaankin olen ja SkinPerfect Primeriä en ole käyttänyt, mutta ostoslistalla sekin on.

    VastaaPoista
  5. Juulia19:26

    En juurikaan ehdi kasvohoitoihin, mutta Dermalogican tuotteet ovat olleet säännöllisessä käytössä yli viisivuotta. Power Rich kuurin käytän kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja näin syys-lokakuulla. Ensin minäkin pelkäsin, että rasvaisuuteen taipuvainen ihoni rasvoittuisi, mutta ei todellaakaan ole mitään negatiivista vaikutusta tullut. Voide supistaa huokoset ja kiinteyttää ihon selvästi, alan huomaamaan vaikutuksen jo parin kolmen viikon käytön jälkeen. Voisin sanoa, että Power Rich on lempituotteeni.

    Juulia

    VastaaPoista
  6. Anonyymi22:20

    Miten täyteläistä tuo Power Rich voide on? Minulla on kuivan puoleinen iho ja talvella esimerkiksi käytän tuota Super Rich Repair voidetta yöllä ja päivällä. Riittääkö sitten Power Rich vai onko liian ohutta?

    Ja jos haluaisi käyttää esimerkiksi 1-2 pakkausta vuodessa niin mitkä olisi parhaimmat ajanjaksot, tämä syksy/alkutalvi vai pahimmat pakkaskaudet?

    Elina

    VastaaPoista
  7. Anonyymi22:38

    Voide on voinut syntyä vahingossa jonkun kokeilun tuloksena, mutta että jollain yrityksellä olisi varaa palkata kokonainen tiimi miettimään jotain voidetta vain omistajilleen? En ole vielä kokeillut voidetta sen kalliin hinnan takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selitin asian huonosti. Ei todellakaan koko tiimi ole laitettu keksimään parin naisen mieleistä voidetta, sehän olisi ihan pöyristyttävää eikä ollenkaan Janen ja Dianan tapaista. Kyllä tuo tiimi haki kolmenfaasin yhdistelmää jo muutenkin. Diana vaan kehitti löytyneestä tuloksesta pikaisesti heille voiteen, kun ei tarvittu testejä eikä muuta, kun se tuli omaan käyttöön. Voide alunperin kehitettiin ihan vähän hupimielessäkin ja muun työn rinnalla.
      Power Rich tuli myyntiinkin vaiheittain. Ensin sitä myi vaan muutama hoitola Amerikassa. Sitten Suomeen se saatiin muutamaan isompaan hoitolaan ja meilläkin oli pitkään kiintiö, että saimme voidetta vain 40 pakkausta vuodessa. Meni varmaan kolme ekaa vuotta, kun Power Rich oli meilläkin myynnissä, kun saimme sitä vain tuon 40kpl. Vasta 2010 lähtien sitä on tehty suuria eriä.

      Inkeri

      Poista
  8. Anonyymi23:00

    Itse voiteesta pidän kovasti ja se ihme kyllä riittää talvellakin hyvin, vaikka olen kuusikymppinen rutikuivanahkainen. Ensin ajattelin sen olevan liian ohutta, mutta se kuitenkin tuntuu tarpeeksi hoitavalta. Olen käyttänyt sitä muutaman vuoden kolmenkuukauden välein. Käytän kaksi purkkia Super Rich Repairia ja sitten yksi Power Rich. Kasvohoidoissa en ehdi käymään, kuin 3-4 kertaa vuodessa, mutta Inkerin sanomana ihoni voi oikein hyvin. Itse tunnekin sen olevan hyvässä kunnossa. Ainoa mikä harmittaa tuossa Power Richissä on nuo pienet tuubit. Niissä on tosi pikkuruiset korkit mitä on erittäin hankala käsitellä. Muutenkin ne vaatii aikamoista sorminäppäryyttä ja minusta olisikin paljon parempi, jos voide olisi yhdessä kunnon tuubissa. Avattuani kerran pikkutuubin en yleensä viitsi edes korkkia uudestaan kiertää kiinni,mutta ei se mitenkään tunnu menevän pilalle, vaikka se viikon verran kestääkin käyttää ilman korkkia.

    VastaaPoista