lauantai 23. maaliskuuta 2013

Dermalogica Symposium 9.-10.9-13

Olemme ihan innoissamme Marin kanssa, kun saimme tietää Dermalogican seuraavasta kansainvälisestä koulutustapahtumasta. Tämän vuoden syksyllä 9.-10.9 on Los Angelesissa Dermalogica Symposium otsikolla Futurescape. Olemme odottaneet jo pari vuotta jotain kansainvälistä tapahtumaa, koska edellisestä Istanbulin maailmankongressista on jo useampi vuosi.

Nämä Dermalogican maailmankongressit ovat olleet työelämämme huippukohtia. Ensimmäinen meille oli Sydneyn maailmankongressi 2003, seuraava oli Barcelona 2005 ja sitten Istanbul 2008. Hyvin raskaita reissujahan ne ovat, varsinkin tuo Sidney, joka oli toisella puolella maailmaa. Samoin pikavisiitti Los Angelesiin tulee olemaan rankka, koska perille päästyä pitää täysipainoisesti imeä kaikki vaikutteet. Se mitä pitkien matkojen rasituksessa häviää tulee monin kertaisesti takaisin loistavissa luennoissa. En oikeastaan pysty sanoin kuvailemaan miten uskomaton tunnelma ja henki näissä tapahtumissa on. Viimeisimmässä Istanbulin kongerssissa oli 3500 kosmetologia eripuolilta maailmaa ja luennoitsijat oli maailman parhaita alamme asiantuntijoita. Sellainen kokemus antaa ammatillista varmuutta ja työmotivaatiota useiksi vuosiksi.

Tämä Los Angelesin Symposium tulee olemaan hiukan erilainen, koska kyse ei ole maailmankongessista. Ongelmana on ollut se, että meitä Dermalogica kosmetologeja on jo, niin paljon, että kongressit paisuu jo liian suuriksi. Nyt on päädytty tällaiseen symposiumiin, joihin tulee osanottajia Euroopasta ja USA.sta. Pääesiintyjänä on itseoikeutetusti Dermalogican perustaja ja visionääri Jane Wurwand ja hän on loistava esiintyjä. Odotan myös kovasti Dr. Diana Howardin puheenvuoroa ja hän on Dermalogican tutkimuksen ja kehityksen varajohtaja. Diana on ollut kerran myös Suomessa kouluttamassa ja vaikka hän on kemisti ja oman tieteenalansa tohtori hänkin on hyvä esiintyjä. Amerikkalaisissa on se ero verrattuna suomalaisiin, että he osaavat esiintyä ja ottaa yleisönsä  riippumatta omasta alastaan. Suomalainen teknokemianalan luennoitsija on aina tylsä, mutta sellaisia ei tapaa Dermalogican koulutuksissa.

Jo tämä Los Angeles symposiumin odotus antaa meille lisää työmotivaatiota. Joudumme taloudellisesti panostamaan siihen paljon, koska matka on kallis ja joudumme pitämään liikettä viikon kiinni. On myös itsestään selvää, että työntekijäni Mari lähtee mukaan. Hän on, niin hyvä työntekijä ja työkaveri, että yhdessä pystymme hyödyntämään kaikista parhaiten oppimaamme. On myös mukava, kun on tuttu huonekaveri, jonka seuraan ja apuun voi aina luottaa.
Tulette vielä moneen kertaan kuulemaan tuosta symposiumista. Sen jälkeen saatte viimeisimmän tiedon mitä kosmetiikkamaailmassa tapahtuu.

MUISTAKAA TARJOUS:
Naamioiden ostajat saavat kaupanpäälle Daily Microfoliant kuorinta-aineen matkakoon. Sen arvo on 27€ ja siitä saa noin kymmenkunta kuorintaa. Tarjouksen saa sekä hoitolasta, että verkkokaupasta. Huomioikaa myös muut hyvät tarjoukset.

2 kommenttia:

  1. Jännittävää! Ei teillä mitään hätää ole lentojen suhteen. Jos nyt alatte seurailla tarjouksia ehditte vielä saada hyvät lennot hyvään hintaan :)

    Kuulisin sitten mielelläni hyviä vinkkejä pitkille lennoille ja kiireisille työmatkoille. Itse säästelen näytteitä käsimatkatavaroihin ja suihkin kasvovettä ja laitan kosteuttavia silmätippoja.

    VastaaPoista
  2. Tulette vielä kyllästymiseen asti kuulemaan tuosta kongressitapahtumasta. Meillä on 9.4 iso uusien tuotteiden lanseeraustilaisuus, siellä kuulemme Los Angelesin tapahtumasta lisää. Uskoisin, että Suomesta lähtee noin 10-15 kosmetologia ja meidän maahantuoja järjestää meille yhteiset lennot. Yleensä pohjoismaalaiset majoitetaan samaan hotelliin ja niistä järjestelyistä vastaa Dermalogican pääkonttori.

    Nuo silmätipat on minulle ihan välttämätön kaveri lennoille. Lyhyempikin lento saa silmäni tulehtumaan ja kuivumaan.

    VastaaPoista