tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tuloksia Overnight Repair Seerumista

Nyt Overnight Repair Serum ( 15ml, 98 €) on ollut myynnissä kolme kuukautta, moni asiakkaani on jo yhden pullon käyttänyt. Suurimmalla osalla asiakkaista, tuo pullollinen on riittänyt 5-7 viikkoa eli sekin on riittoisampi, kun Dermalogica on luvannut. Tuotteen hoitotulokset ovat nyt selvästi näkyvissä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, mutta tietysti heidän on vaikea analysoida mitä kaikkea ihossa on tapahtunut.

Kun asiakas tulee kasvohoitoon ja he ovat edellisen hoidon jälkeen käyttäneet vähintään neljä viikkoa Overnight Repair Serumia, niin minä näen aivan selvät tulokset. Kaikkien ihot on aivan selvästi vahvistuneet. Ihon vanhenemisen myötä ihon solukerrokset ohentuu ja usein poskipäillä puuttuu päällimmäinen ihokerros. Katupöly ja talvi ilmaston vaikutus lisää tätä ohentumista. Vahvistumista on tapahtunut kaikilla ihotyypeillä ja sen vaikutus rypistymiseen on erittäin suuri. Ihon jämäkkyys ja kiinteys on myös vahvistunut ja vaikka lihasten kiinteytymiseen ei tuotteella voi vaikuttaa, niin ihon jämäkkyys nostaa myös koko kasvojen ilmettä. Overnight Repair Serum on ehdottomasti selkeiten vaikuttava tuote mitä kosmetiikassa olen myynyt.

Overnight Repair Serumin ansiosta myös ihon kuollut solukko pysyy kurissa ja iho on tiiviimmän näköinen, kun siinä ei ole hilseilyä. Se pitää myös huokosten koon kurissa eli rasvaisen ihon huokosten avautuminen vähenee. Kaikista selvin vaikutus tuotteesta on ollut couperosaiholle ja muuten herkästi punoittavalle iholle. Arganöljy selvästi rauhoittaa punoittelua ja vahvistaa pintaverisuonistoa. Voimakkaalle ruusufinnin tyyppiselle punakkuudelle siitä on ollut paljon enemmän apua, kuin uskalsin odottaakaan.

Jatkokäyttöön suosittelen, että Overnight Repair Serumia käytetään jatkuvasti yöksi, jos ikää on yli 45. Nuoremmille 30-45-vuotiaille suosittelen 3-4 pulloa vuodessa. Itse en aio enää luopua tuotteen käytöstä ja se on myös niin helppo ja nopea levittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti