maanantai 21. helmikuuta 2011

Pakkanen pahentaa ihon allergioita

Nyt on se aika vuodesta, että meille hakeutuu uusia asiakkaita siksi, että iho voi todella huonosti. Nyt kun on jo takana 3-4 kuukautta pakkasta ja kuivaa sisäilmaa, niin ihon oma suojautumiskyky pettää. Iho voi mennä todella pahaan kuntoon, kun se kuivuu liikaa. Usein iholla näkee punoittavia, turvonneita paukamia, jotka kutisee ja hilseilee. Silloin asiakkaalle ensimmäiseksi tulee mieleen, että on joku allergia.

Usein kuitenkin ihon tilanne paranee huomattavasti jo yhdellä kasvohoito kerralla, ja kun oikeita kotihoitotuotteita on käytetty noin kuukauden päivät niin ongelma on ohitettu. Kun iho alkaa kuivua syksyllä sisälämmityksen myötä, niin jo tässä vaiheessa pitäisi aloittaa ennalta ehkäisevä hoito. Varsinkin vaihdevuosien aikaan iho on entistä herkempi ohentumaan ja kuivumaan liikaa. Silloin kun tällainen kuivumistilanne on pahimmillaan, niin kaikki tuotteet saattavat kirvellä, ja aiheuttaa lisäpunoitusta.Tämä lisää entisestään tunnetta, että on kysymyksessä allerginenreaktio. Tietysti jo muuten ärsyyntynyt iho onkin entistä herkempi herkistymään eri aineille.

Tällaisessa tilanteessa ammattitaitoinen kosmetologi on paras auttaja. Ilman kunnollista kosteuttaa kasvohoitoa iho ei parane. Ei kannata kärsiä näistä ikävistä iho-ongelmia, koska ihon ei kuulu olla kirvelevän, ja kurjan tuntuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti