keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sotilaat pelkää naisia, kommunisteja ja homoja

Mielenkiintoisin uutinen on  tällä viikolla erään yliluutnantin kommentti puolustusvoiman ylipääliköstä Tarja Halosesta. Aihehan ei ole mitenkään yllätys, ei ainakaan minulle. Juuri tästä olen tässäkin blogissa kirjoittanut. Suomessa tasa-arvo ei toteudu läheskään kaikkialla.

Kyseinen yliluutnatti hölmöyksissään sanoi ääneen sen, mitä noin 70% puolustusvoimain henkilökunnasta ajattelee. Hänen möläytyksensä, että puolustusvoimain ylipäällikkö on kommunisti, nainen ja Setan jäsen, eikä siten sopiva ylipäälliköksi, on hyvinkin usein  kuultu juhlapuheiden ulkopuolella. Tuon sotahistorian harrastukseni myötä olen ollut niin monissa tilaisuuksissa, missä suurin osa osallistujista saa palkkansa puolustusvoimista, että olen kuullut nuo sovinistiset jutut moneen kertaan. Myös aikanaan kun Elisabet Rehn ja Anneli Taina olivat puolustusministereinä, oli jos jonkinmoista vitsin vääntöä naisista. Toinen aihe mikä aina tuo ivailua on homous, sekin vaivaa joidenkin mieltä todella paljon, ihmettelen miksiköhän se joitakuita niin kovasti kiinnostaa?

Puolustusvoiman palkkalistoilla on paljon fiksuakin väkeä, ja heitä varmaan hävettää. Armeijan tehtävä on puolustaa itsenäisyyttä, mutta onko meidän armeijalla siihen rohkeutta? Sotilaita kun pelottaa naiset, kommunistit ja homot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti