perjantai 20. tammikuuta 2012

Viime hetken ostokset

Muistutan, että Dermalogican tämän hetken tarjoukset ovat voimassa enää 22.1 saakka ja sitten tulee uudet. Nyt kannattaa hankkia tehotipat Skin hydrating booster nyt 69€ norm. 93€ koska tämä etu ei enää tänä vuonna toistu. Vielä on edessä talvea monta kuukautta ja kosteuttava tehotippa on juuri nyt parhain hoitoaine.

Samoin Daily Microfoliant, nyt 57€ norm.71€ on erittäin tarpeellinen perushoitotuote läpi vuoden. Kaikki ihotyypit hyötyy Daily Microfoliantin käytöstä ja tällä hinnalla sitä ei mistään muualta saa. Kaikki meidän tarjoukset kannattaa hyödyntää, koska niiden avulla ihonhoitokustannuksissa tulee selvää säästöä.

Tammikuun loppupuolella tulee uudet tarjoustuotteet ja asiakaskirje. Parafiinikylpy käsihoidosta on hieno tarjous. Parafiinikylpy käsihoito ja Multivitamin käsivoide on nyt yhteensä 79€, norm.99€. Kolmen kerran sarja käsihoitoja ja tuo käsivoide on yhteensä vain 150€, norm. 217€. Nyt jos koska kannattaa huoltaa kädet ja kynnet kuntoon ja parafiinikylpy käsihoito on todella hyvä apu särkeville, turvonneille nivelkulumille. Varaa aikasi mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti