tiistai 21. toukokuuta 2013

Avoimet ovet 24.-25.5

Hämeenlinnan keskustassa on kesänavaus tulevana viikonloppuna. Mekin haluamme juhlistaa kesäkaudenalkua ja pidämme Avoimien ovien päivän perjantaina ja lauantaina. Aiheena on tietysti aurinko, kuinkas muuten.

Ennen joulua pidimme samankaltaisen Avoimien ovien tapahtuman ja kokemus oli niin hyvä, että päätimme uusia tapahtuman. Nyt on erittäin otollinen hetki tiedottaa ja neuvoa auringolta suojautumista. Dermalogican uudet aurinkotuotteet ovat myyntihyllyssä nyt ja aurinko paistaa ulkona ja toivottavasti paistaakin koko kesän. Tietysti valosta ja lämmöstä pitää nauttia ja tankata valoenergiaa talveksi. Meiltä saat hyvät ohjeet siihen miten nauttia ulkoilusta, mutta suojautua UV-säteilyn vaaroilta. Avoimien ovien päivänä voi meillä poiketa kysymässä ohjeita juuri omalle ihotyypilleen ja noutaa samalla näytteet kokeiltaviksi. Meillä ei ole hoitoja menossa perjantaina, tai lauantaina joten voit huoletta poiketa juttelemassa omista ihohuolistasi.

Meillä on myös upeita tarjouksia Avoimien ovien tapahtumassa ja ne ovat voimassa, vaan perjantain ja lauantain. Myös kesän tarjoustuotteet tulee myyntiin keskiviikkona ja ne ovat sitten voimassa elokuun loppuun saakka. Tarkempaa listaa tarjoustuotteista laitan keskiviikkona. Kerron myös loppuviikolla lisää uusista päivänvalonsuojatuotteista. Eilen hain ne matkahuollosta ja ehdin jo hyllyyn latoa. Olemme niistä Marin kanssa aivan innoissamme, koska niistä on tullut kehuja todella paljon. Itse olemme niitä jo pari viikkoa käyttäneet, mutta Australiassa ja Amerikassa ne ovat olleet käytössä jo puolisen vuotta.

Seuratkaa siis tätä blogia entistä tarkemmin ettei hyvät tarjoukset mene sivusuun. Keskustaan kannattaa viikonloppuna lähteä monenkin asian takia. Torilla esimerkiksi on Ranskalainen ruokatori, jossa ranskalaiset viljelijät ja ruuantuottajat esittelevät kuuden päivän ajan omia tuotteitaan. Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa viime vuonna ja kuulin tosi monelta asiakkaalta herkullisista ostoksista. Siellä mekin Marin kanssa käväisemme tutustumassa ranskalaisherkkuihin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:20

    Minkä hintainen on uusi Solar Defence Booster? Sopiiko se rasvaisellekin iholle? Harrastan golfia ja olen koko kesä kentällä. Ihoni on vielä nelikymppisenäkin öljyinen ja finnejä tulee varsinkin leukaan. Tarvitsisin tehokkaan suojan, kun saan myös helposti pigmenttiläiskiä, mutta kovin rasvaisista voiteista en tykkää.

    VastaaPoista
  2. Solar Defence Booster maksaa 85€, mutta huomio, että saat 20% alennusta pe ja la, kun meillä on Avoimet ovet. Solar Booster on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se on todella ohut ja kevyt. Golfkentällä aurinko on niin voimakasta, että ilman muuta tarvitset tuon 50 suojakertoimen. Ihon rasvoittumista rauhoittamaan, voit levittää Solar Defence Boosterin alle Clearing Mattifierin ( 40ml, 69€), joka estää finnien syntymistä ja vähentää öljyisyyttä.

    Inkeri

    VastaaPoista