maanantai 27. toukokuuta 2013

Kuorinta on välttämätön ihon kotihoidossa

Kuorinta-aineista on olemassa paljon vanhoja ennakkoluuloja ja on välillä hyvin vaikeaa vakuuttaa asiakasta niiden tarpeellisuudesta. Parikymmentävuotta sitten kosmetiikan raaka-aineiksi kehitettiin hedelmähappoentsyymit ja sen jälkeen kuorinta-aineet ovat olleet turvallisia käyttää.

Ihmisen iho koostuu neljästä eri solukerroksesta, jotka uudistuvat jatkuvasti. Nuorella ihmisellä nuo kaikki neljä kerrosta uudistuu täysin noin kolmessa viikossa ja yli viisikymppisellä siihen kuluu viitisen viikkoa. Iän mukana ihon solutuotanto hidastuu ja kun uusia terveitä soluja syntyy hitaasti, vanhat kuolleet solut irtoavat pois hitaammin. Vartalon iholla talven jälkeen tämän solun uudistumisprosessin huomaa selvemmin, kun säärien pinta on kuivan hilsekerroksen peitossa. Mustissa sukkahousuissa näkee miten vaalea ihohilse tarttuu niihin. Sama mekanismi tapahtuu kasvojen iholla, mutta kuolleet solut irtoavat paljon heikommin. Vartaloa hangataan pesusienillä lähes päivittäin, mutta kasvoilta kuollutsolukko ei irtoa ellei käytetä kuorinta-ainetta.

Dermalogicalla on kahta erivahvuista kotikuorinta-ainetta. Toiset on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja ne irroittavat, vaan täysin kuolleen solukon. Toisia käytetään pari kertaa viikossa ja ne irroittavat syvemmältä nekin solut, jotka ovat vielä alapinnallaan kiinni elävässä solukossa. Kun iho halutaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla kotihoidossa pitää olla näitä kumpaakin kuorintaa.

Ne kuorinnat joita käytetään 2-3 kertaa viikossa ovat Multivitamin Thermofoliant, Gentle Cream Exfoliant ja Skin Prep Scrub. Multivitamin Thermofoliant on niistä suosituin ja sitä suosittelen lähes kaikille yli 25-vuotiaille. Gentle Cream Exfoliant sopii niille ihoille joissa on paljon tulehtuneita finnejä, koska se on täysin voidemainen. Se on hellävaraisin näistä kolmesta kuorinnasta. Sitä suosittelen myös atooppiselle, tai muuten herkistyneelle iholle. Skin Prep Scrub soveltuu taas oikein paksulle ja öljyiselle iholle. Siinä on runsaasti hienoa raetta, joka irroittaa rasvaista hilseilyä ja mustapäitä.

Päivittäiseen käyttöön on myös kolme kuorintaa eli Daily Microfoliant, joka on Dermalogican eniten myyty tuote ja Daily Resurfacer, sekä Daily Clean Scrub Shave hoitolinjasta. Näitä suositellaan käytettäviksi niinä päivinä, kun vahvempaa kuorintaa ei käytetä. Tai niin, että aamulla laittaa Daily Resurfacerin ja illalla Multivitamin Thermofoliantin. Daily Microfoliant sopii aivan kaikille ihotyypeille ja kesäaikana normaalista rasvoittuvaan päin olevat ihot voi käyttää sitä ihan joka aamu. Sitten vielä parina iltana viikossa, joku noista kolmesta tehokkaammasta kuorinnasta. Talvella suosittelen, että meidän ilmastossa Daily Microfoliantia käytetään parin, kolmen päivän välein. Daily Resurfacer on vanhenevan ihon suosikki, koska se on kuorivan vaikutuksen lisäksi kosteuttava ja kiinteyttävä. Daily Clean Scrub pesuaine on taas miesten ja nuorten suosikki. Se on mieto voidekuorinta, joka on samalla jokapäiväinen pesuaine.

Ota rohkeasti kuorinta mukaan omaan ihon hoitoosi. Myös ohut ja vanheneva iho tarvitsee kuorintaa ja hyötyy näkyvästi säännöllisestä kuorinnasta.

7 kommenttia:

  1. Anonyymi12:08

    Mikä olisi sopivin kuorinta ohuelle couperosaiholle? Onko järkevää käyttää kahta eri kuorinta-ainetta silloinkin, kun iho on ohut, punakka ja couperoottinen?
    Katsoin verkkokaupasta teidän tarjoustuotteet ja niistä kysyisin, että sopiiko Extra Firming Booster couperosaiholle?

    VastaaPoista
  2. Kyllä couperosaihollekin syntyy kuollutta solukkoa aivan samoin, kuin muillekin ihoille. Suosittelen kaksi kertaa viikossa Gentle Cream Exfoliantia, koska se on voidemainen eikä sisällä rakeita. Sen lisäksi suosittelen Daily Resurfaceria kolmen päivän välein ja tämä tuote rauhoittaa ja vahvistaa ohutta ihoa, koska se kuorinnan lisäksi kiinteyttää ja kosteuttaa.
    Extra Firming Booster sopii oikein hyvin ohuelle couperosa iholle, koska se kiinteyttämisen lisäksi kosteuttaa ja vahvistaa ohutta, vanhenevaa ihoa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Päätimme Marin kanssa painottaa kuorinnan tärkeyttä kotihoidossa ja teimme vielä lisätarjouksen kuorintaan liittyen. Laitan siitä kohta blogojuttua ja sähköpostimainostakin. Multivitamin Thermofoliantin ostaja saa kaupanpäälle Age Smart matkapakkauksen, joka sisältää SkinPerfect Primerin, Dynamic Skin Recoveryn Ja Multivitamin Power FIrmin. Pakkauksen arvo on 35€ ja se riittää kaksi viikkoa.
    SkinPerfect Primerin ostaja saa kaupanpäälle Daily Microfoliant matkakoon, jonka arvo on 27€ ja se riittää noin 10-15 kuorintakertaan. Tarjoukset koskee sekä verkkokauppaa, että hoitolaa.
    Näin haluamme kannustaa asiakkaita hankkimaan suojaavia ja kuorivia aineita, kosk kumpiakin tarvitaan heti näin alkukesästä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Sarianna18:24

    Tuleeko nämä tarjoukset verkkokauppaan näkyville, niin että ne helposti löytyy? Nyt ei verkkokauppassa ollut kuvaa tuosta SkinPerfect Primeristä. Onko se purkki, vai millainen pakkaus?

    Sarianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin tänään nuo tarjoukset verkkokauppaan esille. Valitettavasti kaikista uusimmista tuotteista ei ole kuvia, mutta luulisin, että meidän tietotekniikka-apuri saa ne laitettua tällä viikolla. SkinPerfect Primer on tuubi ja koko on 22ml. Jos primeriä käyttää joka päivä tuo tuubillinen riittää noin pari kuukautta.

      Inkeri

      Poista
  5. Anonyymi21:57

    Hei,

    Miten sijoittuu noihin kuoriviin tuotteisiin Tri-active cleanse? Ymmärtääkseni siinäkin on kuorivaa ainesosaa vaikka ei varsinainen kuorinta-aine olekaan.

    Minulla on lievästi couperoottinen, pintakuiva/kuiva iho. Nyt kesällä olen käyttänyt tri-active cleansea joka toinen ilta ja vastaavasti niinä päivinä kun en sitä käytä daily microfoliantia. 1-2 x viikossa multivitamin thermofoliant ja niinä päivinä ei muita kuorivia tuotteita. Meneeköhän ihan metsään ja onko kuorintaa liikaa? Perusputsarina on ultracalming cleanser ja precleanse.

    VastaaPoista
  6. Olet ihan oikeassa, että ChromaWhite linjan Tri-active Cleanse on lievästi kuoriva puhdistusmaito. Siinä on pari prosenttia maitohappoentsyymiä, joka sulattaa täysin kuollutta solukkoa, mutta on myös kosteuttava aineosa.
    Tuo sinun systeemisi kuulostaa oikein hyvältä. Vaikka Tri-active cleanse ei varsinainen kuorinta-aine olekaan en suosittele sitä samalla käyttökerralla muiden kuorintojen kanssa. Niin voi tehdä, että aamupesun tekee Tri-active Cleasella ja illalla muilla pesuaineilla, mutta tekee vielä kuorinnan Daily Microfoliantilla. Määrittelisin näin, että Tri-active Cleansen teho on noin 20% Daily Microfoliantin kuorintatehosta.

    Inkeri

    VastaaPoista