lauantai 25. toukokuuta 2013

Ohjeita päivänvalosuojatuotteista ja kuorinta-aineista

Hoitolassamme on Avoimet ovet perjantaina ja lauantaina 24.-25.-5 ja annamme 20% alennuksen kaikista päivänvalosuojatuotteista ja kuorinta-aineista. Tarjous on voimassa verkkokaupassa vielä sunnuntainakin 26.5. Tarjouksen hyödyntäminen tuo huomattavaa säästöä, joka päiväiseen ihonhoitoon ja laitankin tähän muutaman ehdotuksen mitä tuotteita kannattaa valita.

Rasvoittuva iho  25-vuotias purjehduksen harrastaja:  Vesillä ollessa aurinkosuojan pitää olla todella tehokas ja rasvoittuvalle iholle kuorinta-aine on tärkeä hoitotuote. Suosittelen päivävoiteeksi Oil Free Matten sk 30 ( 85€, nyt 68€) purjehtiessa mukana on hyvä pitää Defence Solar Booster sk 50 (85€, nyt 68€) ja lisätä sitä pari, kolme kertaa päivässä. Silmänympärysvoiteeksi sopii Total Eye Care sk15 ( 62€, nyt 49€). Kuorinnaksi suosittelen pari kertaa viikossa Skin Prep Scrubin ( 45€, nyt 36€) ja sen rinnalle päivittäin käytettäväksi Daily Microfoliantin ( 72€, nyt 57€). Rasvaiselle iholle hyvä meikki on Cover Tint ( 72€, nyt 57€), joka pysyy mattapintaisena ja peittävänä pitkänkin päivän. Normaalihinnaksi tulisi 421€ ja tarjouksen kanssa 335€ eli säästöä tulee 86€. Voiteilla pärjää vähintään elokuulle eli Suomen kesän loppuun ja kuorinnat riittää koko loppuvuoden, ei siis montaa kymppiä kuukautta kohden.

Pintakuiva sekaiho ja ikää 40v, ei harrasta ulkoliikuntalajeja: päivävoiteeksi ehdotan Dynamic Skin Recoveryä sk 30 ( 106€, nyt 84€) silmänympärysvoiteeksi suosittelen Total Eye Carea sk 15( 62€, nyt 49€). Perheen lapsille ja oman vartalon iholle sopii Waterblock Solar Spray sk 30 ( 65€, nyt 52€). Kesämeikiksi toimii hyvin SkinPerfect Primer sk30 ( 77€, nyt 61€). Kuorintana on erinomainen Multivitamin Thermofoliant ( 82€, nyt 65€) ja sen rinnalla Daily Resurfacer ( 113€, nyt 90€) hoitotassut, jotka kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Yhteensä 505€, nyt 401€, säästöä siis yli 100€ ja nämäkin tuotteet riittää kesän yli.

Kuiva, ohut ja couperoottinen iho, ikää 50v ja harrastaa golfia: päivävoiteeksi suosittelen Solar Sensitive Shieldiä sk30 ( 85€, nyt 68€) ja sitä voi käyttää parivuotias lapsenlapsikin. Silmänympärille käy Total Eye Care sk15  ( 62€, nyt 49€). Golfkentälle lähtiessä kannattaa suojaus vahvistaa vielä Defence Solar Boosterilla sk 50 (85€, nyt 68€) ja vartalolle suojaksi  Waterblock Solar Spray sk 30 ( 65€, nyt 52€). Kuorinnaksi Multivitamin Thermofoliant ( 82€, nyt 65€)kaksi kertaa viikossa ja Daily Resurfacer (113€, nyt 90€) sen rinnalle joka kolmas ilta.

Pienen budjetin hankinnat kaikille ihoille: SkinPerfect Primer sk 30 ( 77€, nyt 61€) sopii kaikille ihotyypeille ja antaa hyvän suojan tavalliseen ulkoiluun, korvaa myös meikin ja käy minkä tahansa Dermalogican kosteusvoiteen päälle. Total Eye Care sk15 ( 62€, nyt 49€) sopii silmänympärysvoiteeksi yöksi ja päiväksi. Daily Microfoliant ( 72€, nyt 57€) sopii kuorinnaksi kenelle tahansa ja ihotyypin mukaan sen käyttökertoja lisätään. Rasvoittuvalle iholle päivittäin, mutta kuivalle, herkälle iholle, joka kolmas päivä. Hinta yhteensä 219€, nyt 167€, säästö 52€. Näiden tuotteiden lisäksi ei tarvita, kuin kosteusvoide ja puhdistusaine ja siinä on helppo, monipuolinen kesähoito-ohjelma.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi14:31

    Kävin eilen ostamassa tuon paljon kehutun SkinPerfect Primerin ja laitoin sitä illalla ennen meikintekoa, ja nyt uudestaan töihin lähtiessä. Se oli Aavan IHANA! Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun kerroit kokemuksesi. SkinPerfect Primer oli Avoimien ovien päivän suosikkituote.
    Kiitos kaikille, jotka osallistuitte Avoimien ovien päivään. Tapahtuma oli oikein onnistunut ja olen nyt juuri sulkemassa ovia. Kumpanakin päivänä kävijöitä oli oikein mukavasti ja kiinnostus Nanolift kasvohoitoa kohtaan oli suurta. Uusia asiakkaita oli paljon ja heillä lähes kaikilla oli jo tehty ihosyöpäjäädytyksiä ja he tulivat aurinkosuojatuotteiden takia. Defence Solar Booster oli suosituin tuote tuon Primerin jälkeen.
    Uskoisin, että seuraavan kerran järjestämme vastaavan tapahtuman ennen joulua. On ihan kivaa kohdata asiakkaita tällä tavoin, kun on aikaa enemmän jutella ja neuvoa heitä.
    Hyvää viikonloppua kaikille! Älkää polttako itseänne auringossa.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Sarianna18:31

    Ymmärsinkö oikein, että tuo Waterblock solar spray on jäämässä kokonaan pois? Verkkokaupassa sen kohdalla lukee, että tuote loppuu. Tarkoittaako se, että jää teiltä pois, vai koko Suomen markkinoilta? Miksiköhän sellainen päätös?
    Alle kouluikäisille lapsilleni se on ollut ainoa aurinkosuoja mitä voi ilman tappelua laittaa. On ollut tosi helppoa ja nopeaa suihkuttaa se spraypullosta ja sen saa itse laitettua omaan selkäänkin. Lapsille sitä on hyvä lisätä, varsinkin uidessa ja se käy puolisalaa, kun sen pystyy nopeasti suihkuttamaan. Harmillinen menetys, jos se todella jää pois.

    Sarianna

    VastaaPoista