torstai 25. lokakuuta 2012

Kulmakarvat kehystää kasvot!

Eräs kuusikymppinen asiakkaani kiteytti mielestäni hienosti kulmakarvojen merkityksen kasvoilla. Hän sanoi, että keski-iän ylittäneestä naisesta tulee läpinäkyvä, jos kulmakarvat eivät ole kunnossa ja kehys kasvoilta puuttuu. Mitä vaanhemmaksi itse tulen sitä enemmän huomioin kulmien merkityksen. Suomalainen nainen ei oikein vieläkään osaa hyödyntää näitä "pikkujippoja" joilla ulkonäköä voi parantaa. Ranskassa ja Italiassa nainen aina huolehtii kulmaväristä ja huulipunasta, vaikka mitää muuta laittaisikaan.

Kaikkiin meidän kasvohoitoihin kuuluu kulmien muotoilu hoidon hintaan. Kestovärjäys kulmiin kasvohoidon yhetydessä on 14€. Yleensä vakioasiakkaamme käy kasvohoidoissa 4-6 viikon välein ja kulmakarvat siistitään ja värjätään samaan tahtiin ne pysyvät aina kunnossa. Pelkkiä kulmien muotoilua ja värjäystä emme tee, koska ajanvaraustilanteemme on niin täynnä. Toisaalta se tulee nopeasti ja edullisemmin, kun kulmat hoidetaan kasvohoidon yhteydessä.

Youngblood meikkisarjalla on myös markkinoiden paras kulmakarvameikki. Se ei ole kulmakynä, vaan kevyt puuterimainen väri jolla saa erittäin luonnollisen värin kulmakarvoihin. Tuon meikin nimi on Brown Artiste  ja pakkauksessa on kaksi puuterimaista kulmaväriä ja yksi vahamainen, jolla saa villiintyneet kulmakarvat järjestykseen. Sitten siinä on hyvä sivellin värin levitykseen ja iso peili, sekä hyvät pinsetit. Brow Artisten hinta on 71€ ja siihen nähden miten monipuolinen paletti se on hinta on edullinen. Värisävyjä paketeissa on neljä erilaista ja meillä on myynnissä ainoastaan Dark sävy, koska se on suomalaisille paras väritys. tämä kulmakarvameikkaus paletti kestää käytössä ainakin muutaman vuoden ja suosittelen lämpimästi sen hankkimista. Kulmakynällä ei koskaan saa niin siistiä ja luonnollista väriä, kuin tällä puuterimaisella värillä. Kynällähän piirretään ihoon , mutta puuteriväri tarttuu itse karvaan.

Pahin virhe suomalaisten kulmakarvoissa on se, että ne nypitään ihan kapeaksi viivaksi ja värjätään pikimustaksi. Vielä 60-ja 70-luvuilla nuo kapeat kulmakarvat oli muotia, mutta nyt ne ovat auttamattomasti vanhanaikaiset. Muuten modernin ja hyvän ulkonäön voi vesittää tyystin, kun kulmakarvat ovat mustat piirretyt viivat. Jos omat kulmakarvasi mietityttää sinua ota ne puheen aiheeksi seuraavan kasvohoidon yhteydessä. Ei ole tarkoitus, että kulmakarvat ovat seitsemänkymmentävuotta samannäköiset, vaan ne muuttuu muodin mukana.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi20:31

    Ostin tuon Brown Artiste paletin noin vuosi sitten ja vielä toisen joululahjaksi siskolleni. Me kumpikin olemme tosi tyytyväisiä siihen. Värinapeista on ehkä neljäsosa kulunut, vaikka käytän niitä joka päivä. Pakkauksessa olevat pinsetit ovat myös huippuhyvät.
    Tosin kaikki Youngbloodin meikit mitä olen ostanut ovat parhaita koskaan käyttämiäni. Tuo Gel liner silmänrajaus on myös hyvä ja pidän tuosta persoonallisesta liilasta Black Orchide.
    Onko pikkujouluaikaan tulossa jotain kivaa uutta meikkeihin?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:37

    Teini-ikäinen tyttäreni mielii kovasti tuota Brown Artiste palettia itselleen. Kai ne sopii laadultaan ja väreiltään seitsemäntoistavuotiaalle.
    Tiedäntkö onko siitä tulossa mitään tarjousta jouluksi, kun jo hiukan lupailin sitä joululahjaksi.

    VastaaPoista
  3. Minäpä otan selvää mitä uutta Youngbloodille on tulossa. Olen itsekin jo uteliaisuudella odottanut postia talven meikkitrendistä. Kysyn sitä heti, kun ehdin ja kerron sitten. Samoin kysyn noista YB tarjouksista joulua ajatellen. Tuo Brown Artiste paletti olisi ihan kiva lahjatuotteeksi, kysyn onko siihen tulossa tarjousta.
    Brown Artiste paletti on oikein sopiva nuorille naisillekin, he ovat paljon vaativampia meikkienkin suhteen ja harva nuori käyttää kulmakynää, koska puuterimainen kulmaväri on paljon luonnollisempi.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi00:02

    Selviän nykyään työmeikistäni todella nopeasti. SkinPerfect Primer on sitä mitä aina olen hakenut. Ihosta tulee kaunis ja siisti ja kuitenkin meikitön. Sitten vaan kulmiin Brown Artiste väri ja huulille Poetic. Taatusti neutraali meikki,aikaa menee kaksi minuuttia ja tunnen itseni kuitenkin huolitelluksi. Sitten, kun haluan enemmän korostuksia rajaan hiukan silmiä tuolla Brown Artiste paletin tummemmalla värillä.
    Jos minun pitäisi valita, vain yksi tuote meikeistä ottaisin ilman muuta tuon kulmakarvaväripaletin.

    Kulmakarvat ojennuksessa

    VastaaPoista
  5. Anonyymi00:09

    Taisi tuo eka kommentoija olla isosiskoni, kiitos vaan lahjasta. Sain tuon Brown Artiste paletin siskoltani viime jouluna, kun olin kokeillut sitä hänen meikeistään. Minulle paletin vahamainen väri on ollut mieleisin, koska kulmakarvani kasvaa tosi vahvoina ja ihan sikinsokin. Tuo vaha on ainoa tähän astisista meikeistä joka pitää kulmakarvat järjestyksessä koko päivän.
    Hyvä sisareni, jos mietit minulle joululahjaa tulevalle joululle, niin esittäisin kainon pyynnön, että SkinPerfect Primer olisi ihan mukava saada käyttöön.

    Pikkusisko

    VastaaPoista
  6. Anonyymi02:50

    Hei,

    Onko teillä myynnissä Youngbloodin sävyttävää kosteusvoidetta (Mineral Radiance Moisture Tint)? Olen täältä Australiasta ostanut sitä ja täysin ihastunut siihen. Minulle sen peittävyys on parempi kuin muiden sävyttävien kosteusvoiteiden ja käytänkin sitä meikkivoiteen tapaan eli laitan primerin päälle. Sävynä minulla Natural ja bronzerin tyyliin käytän lisäksi sävyä Golden Sun.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi02:55

    Olen käynnyt monella kosmetologilla elämäni aikana ja sinä ja Mari olette ainoita, jotka eivät värjää kulmakarvoja pikimustaksi ja nypi niitä viivoiksi. Kun sanot, että on vanhanaikaista tehdä mustat ja kapeat kulmakarvat, niin kyllä kosmetologeilla itselläänkin on siinä osuutensa. Vaikka kuinka muistuttaa kosmetologia ettei sitten mustaa kestoväriä, niin pikimustathan niistä tulee. Marin sijaisellakin tässä menneinä vuosina oli myös tuo sama linja.
    Kiitos sinulle ja Marille, että uskallan käydä nykyään värjäyttämässä kulmat kasvohoidon yhteydessä.
    Onko muilla blogin lukijoille samaa kokemusta?

    Mustakulmainen mummeli

    VastaaPoista
  8. Anonyymi11:06

    Olen aivan samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Sekä kosmetologit ja kampaajat tekevät ihan kamalia mustia kulmakarvoja ja muutama kampaaja on ottanut vielä partaterällä kapeammaksi kulmiani.
    En ole Inkerin firmassa käynnyt, kun asun Tampereen seudulla. Mutta kyllä kosmetologit ovat tosi kova korvaisia sen suhteen miten toteuttavat asiakkaan toiveita.

    VastaaPoista
  9. En ole koskaan ollut tyytymätön kosmtologin muotoilemiin ja värjäämiin kulmiin. Koska omistan itse hyvät pinsetit nypin melkeinpä joka ilta hajakarvat pois jolloin luonnollinen tuuhea mutta huoliteltu muoto säilyy. Kosmetologit yleensä nyppivät sitten ne näkymättömät pikkukarvat joita en itse näe. Ja aina kysyvät haluanko läpimämmän vai viileämmän ruskeat kulmat. Henkilökohtaisesti en siis koskaan ole törmännyt ongelmaan, mutta työkaverit kieltämättä näyttävät joskus pääsiäisnoidilta kulmavärjäyksen jälkeen...

    Kulmakynästä sanoisin että se on hyvä työkalu jos kulmissa on koloja tai arpia joihin ei kasva karvoja. Teräväkärkisellä kynällä on helppo töpöttää koloihin oikean karvan näköisiä pieniä viivoja. Puuterimainen väri on hyvä jos kulmassa on valmiiksi selkeä muoto ja haluaa vain hieman selkeyttää kulmien ilmettä. Tämä siis oma mielipiteeni ja käytössä kummatkin versiot.

    VastaaPoista
  10. Myönnän kyllä, että nuo mustat kulmakarvat ovat kosmetologien yleinen moka. Luulen, että joka ainoa uusi asiakas on minulle kertonut kokemuksensa pikimustista kulmista. Aina ekalla käyntikerralla asiakas pelkää, että teen liian tummat kestovärit kulmiin. Olen myös joutunut jokaiselle Marin sijaiselle sen selittämään ja neuvonut käyttämään ruskeaa väriä. Olen hyvin pahoillani, jos meillä on joku saanut liian tummat kulmakarvat. Itse en mustaa kestoväriä käytä, kuin parilla ihan mustatukkaisella asiakkaalla.

    Inkeri

    VastaaPoista